Dating med fokus på sex behøver ikke nødvendigvis at være perverst!

juni 30, 2016 by Pizzasten

Det er generelt en indforstået hos mange, at dating med et seksuelt fokus, kun er besøgt af ulækre typer og så videre. Dette er så forkert som det overhovedet kan være.

Rent faktisk ses det med apps som Tinder og lignende, at det at rode med dating der har seksuelle undertoner stille og roligt er ved at blive mere populært og generelt mere socialt acceptabelt. Resultatet af dette er, at muligheden for at finde en kæreste eller et mindre seriøst forhold, er blevet større på internettet.

Til formålet findes mange forskellige spændende koncepter og nogle af de største, er rent faktisk ved at runde de 100.000 oprettede bruger. Det er virkeligt mange mennesker og virkelig mange du kan møde. Jeg vil herunder forsøge at redegøre for nogle af de mest populære koncepter og håber meget på, at du har lyst til at læse videre!

De rimeligt almindelige

For det første vil jeg gerne skrive lidt omkring de helt almindelige datingsider, som mange hundrede tusinde – næsten millioner – danskere benytter sig af hver evigt eneste dag. Disse har gerne til formål at skaffe en kæreste eller på anden måde at skabe en kontakt imellem to forskellige mennesker.

Samtidigt er det dog også tilfældet, at de benyttes til dating med seksuelle formål. Dette betyder, at du ved at oprette dig på en ganske almindelig datingside, rent faktisk kan finde mennesker der er lige så interesserede i sex som dig selv. Alt du skal gøre, er at lave en hurtig søgning i det dertil indrettede søgefelt. Dette er en rigtig fin start, for dig der ikke er alt for kinky og bare gerne vil prøve at flirte med seksuelle undertuner og måske få et godt knald ud af det i sidste ende.

Mellemtingen.

Dem finder du altså også på finddating.dk.

På disse sidder, vil du generelt finde seksuelt materiale og befinde dig i et miljø, hvor det seksuelle virkelig trækker igennem og er det, som langt de fleste er landet på siden for at være en del af. For nogle er dette helt vildt mærkeligt og for andre er det pirrende og fedt.

Faktum er i hvert fald, at der på sider som sexhunt er opstået rigtigt mange flirts og opstået rigtigt mange uforpligtende seksuelle forhold. Dette er fedt for nogen, hvorimod andre står helt af. De fleste kan dog være med, hvis de har lyst til at prøve noget lidt anderledes af.

De noget mere perverse.

Er du udover de ovenstående interesseret i noget mere kinky og vil du gerne udforske dig selv og dine lyster – så er der altså også sider der arbejder med dette. Hvis du har lysterne er der ikke de store grunde til ikke at kigge forbi. Samtidigt bør du dog være opmærksom på, at nogle personer på disse sider er en smule for viderekomne. Er det det du vil, er det dog bare at læse videre.

Hyg dig!

Til sidst skal det naturligvis siges, at det absolut vigtigste ved at være på en datingside er, at du hygger dig. Du bør ikke lave en bruger på en side med dating af nogen art, hvis du ikke er klar på at det ikke er sikkert du finder den eneste ene eller en bolleven. Samtidigt er det ikke sikkert, at du helt slipper for de ulækre typer – specielt ikke hvis du kigger forbi de ”specielt perverse sider”, hvor der godt kan være nogle lidt sjove typer rundt omkring – men sådan er det bare!

 

Rigtig god fornøjelse og held og lykke med det overall! Jeg håber du får noget ud af dit dating-eventyr! Der er rigtigt mange spændende mennesker derude, og masser af fede muligheder for oplevelser, der bare venter på dig.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *