De bedste januar udsalg samlet på et sted

januar 16, 2014 by HenrietteNielsen

Januar er året første måned, men ikke kun det. Det betyder også at vi får kastet et hav af januar tilbud i hovedet og får byttet vores julegaver til endnu bedre gaver.

Det kan derfor hurtigt blive uoverskueligt at gå rundt fra butik til butik for at finde de bedste tilbud og finde det mest optimale man kan få for sine penge.

Derfor synes jeg at det er langt nemmere at gå på nettet og kigge efter ting online. Her er det klart nemmere at overskue og sammenligne priserne på de online butikker. Her får man også tingene bragt lige til døren, så man kan slippe for at slæbe rundt på det i indkøbscentrene, hvis man er ude for et større indkøb.

Jeg har selv været på udkig efter nogen isenkram artikler og isenkram produkter, der kan går min hverdag nemmere eller som kan erstatte nogen af de eksisterende gamle isenkram produkter som jeg så længe har gået og gemt på.

Jeg var på udkig efter et par isenkram artikler og der er som sagt en jungle af online isenkram butikker derude, så jeg besluttede mig for at benytte mig af den, der gennemsnitlig havde de laveste priser. Mit valg faldt på Damborg Isenkram (damborg.dk), som desuden kunne tilbyde mig en gratis levering ved et indkøb for over 500 kr.

Jeg fandt en epilator her til den knap 1.000 kr. Hvor førprisen var 1.599 kr. hvilket må siges at være en ok besparelse. Epilatoren var fra Braun og med flere forskellige udskiftelige hoveder.

Desuden købte jeg også en 6 personers racelette fra OBH til godt 250 kr, hvor førprisen var 450 kr.

Jeg fik således kun købt to isenkram genstande denne gang, men stadigvæk skulle jeg ikke vente på at få det over to omgang, eller ned på posthuset og hente tingene, for den sags skyld.

Sammenlagt fik jeg sparet godt og vel 850 kr. ved at finde isenkram artiklerne hos en online isenkram forhandler fremfor at handle i supermarkederne eller i selve de fysiske butikker. Desuden slap jo også for det myld af mennesker der er at finde her i januar måned.

Jeg fandt lignende produkter i Føtex et par dage efter, da jeg var på vej hjem fra arbejde og var igang med mit dagligvare indkøb. Her skulle jeg trods tilbudet punge op med knap 1.900 kroner for disse to genstande.

Så humlen i min oplevelse er at gør din research hjemmefra og handle over nettet, da der kan være en god skilling at hente. Nethandlen har efterhånden fået overtaget meget af butikkernes rolle og fået en stor andel af kagen i detailhandel. Men det er stadig et nyt marked, som er nemt tilgængelig for alle. Derfor bliver der konkurreret meget hårdere her og priserne er derfor oftest et resultat af det.

 


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.