Køb dine havemøbler uden for sæsonen og spar penge

januar 16, 2014 by HenrietteNielsen

Hvorfor købe havemøbler nu?

Netop fordi der er mange der går rundt med den tankegang, og først venter til det varme grader rammer landet med at handle havemøbler, gør det at priserne på havemøbler er utrolige billige her i vinterperioden (og henover efteråret for den sags skyld). Havemøbel butikkernes lavsæson er vores gevinst, så lad os da endelig drage nytte af dette.

Jeg har selv gået rundt med den tanke hver sommer, at når jeg køber havemøbler, så tænker jeg på hvor dumt det er at jeg har købt det nu, hvor det er højsæsonen og mega dyrt. Men hver vinter og efterår glemmer jeg at holde øje med de tilbud der kommer.

Med internettet og netbutikkernes udbredelse, har det bestemt gjort det nemmere at tjekke priserne på havemøbler henover lavsæsonen og holde øje med de gode besparelse man kan gøre.

Min fremgangsmetode

Efter oktober måned, begyndte jeg at holde øje med de online havemøbel butikker der er. Jeg brugte ca. 1 times tid to-tre gange om måneden for at holde øje med priserne. Og man kan i den grad sige at mit arbejde har båret frugt. Jeg fandt endelig det jeg var på udkig efter for et par uger siden.

Havemekka.dk er en af de havemøbel hjemmesider som har rigtig mange af disse tilbud i deres lavsæson. Desuden kan man også besøge deres havemøbelcenter i Stenløse for endnu bedre tilbud. De har dog kun åben en gang om ugen, her i lavsæsonen, men priserne er virkelig værd at sætte en dag ud af kalenderen for.  Derudover kan den dovne nemt sætte sig tilbage og bestille leveringen, da der også er halv pris på denne.

Det købte

Jeg fik købt et komplet London havesofa sæt til 6.999 kr. hvor normal prisen var 9.999 kr. Havemøbelsættet består af en trepersoners havesofa, to havestole og et aflangt havebord med hærdet glasplade. Sættet er udført i sort flettet polyrattan og med aluminiumstel. Desuden var der tykke sorte hynder inkluderet i sættet, hvor betrækket kan tages af og vaskes.

Derudover købte jeg en hængekøje med stativ til 999 kr., hvor førprisen var 1.999 kr., så godt og vel 50 % besparelse der. Hængekøjens stativ er udført sortmalet, solidt og stilrent træ, som kan foldes sammen efter brug. Stativet er desuden buet, så man kan også ligge og vippe frem og tilbage på den, udover sidelæns. Selve hængekøjen er udført i hvid slidstærkt polyester. Modellen er af dobbelt størrelse og giver for en dejlig og bekvemt liggeplads til den enkelte;)

Besparelsen

Mine to indkøb tilsammen gav en besparelse på knap 4.000 kr, hvilket er en samlet besparelse på 33 %. Det er ikke den helt vilde besparelse, da man oftest ser besparelse på over 50 % her  i januar måned. Men grunden til jeg købte netop disse to havemøbel interiør var at det var det jeg havde behov for, og at det var her jeg fandt dem til den billigste pris.

Jeg siger ikke at det var det mest billige køb og at den side jeg endte på (havemekka) altid har de bedste tilbud. Det denne hjemmeside havde, var et stort udvalg af komplette havesæt i mange forskellige slags materialer og farver. Mange af disse var på tilbud og lige netop dette sorte London havesofasæt, har jeg været på udkig efter i noget tid.

Mit råd

Mit råd er at have en specific tankegang om hvad du skal bruge, dermed kan du være mere målrettet i din søgning.

Brug et par timer om måneden i lavsæsonen og slå til når prisen ligger under din betalings villighed.

Havemekka.dk er en god hjemmeside med mange tilbud hele året rundt. Det er et godt sted at starte i hvert fald.

Hvis du skal have flere havemøbler, så samle det i et sted og kig efter den gennemsnitliv laveste pris på alle varerne. Dermed slipper du for flere leveringer og dyrere fragt.

Held og lykke med din søgen, og husk at slå til i god tid, inden det er for sent!


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.