Sådan Sparede Jeg 200 Kr På Rulleskøjter

januar 23, 2014 by Mette23

Jeg skulle købe et par rulleskøjter til min datter. Det skulle være det bedste af det bedste, tænkte jeg. Så jeg gik straks på nettet og søgte på kryds og tværs. Efter en del research havde jeg fundet et par muligheder.

Mine overvejelser gik på om jeg skulle købe side by side rulleskøjter eller inliners. Begge dele kender man jo. Mest side by side som jeg selv stod på da jeg var barn. Men jeg var lidt nærvøs for om min datter kunne stå på de inliners.

Men jeg endte op med disse to muligheder:

1. Et par mærkevare rulleskøjter

2. Et par flotte røde rulleskøjter, mega billige

Der var jo så bare lige den udfordring, at min øjne jo helst gerne ville vælge mærket jeg jo kendte. Men dette tiltrods, kiggede jeg nærmere på specifikationerne. Det er jo altid lidt sjovt at nærstudere hvad pokk.. der er jo INGEN forskel på to varer. Begge rulleskøjter kunne justeres i størrelsen, det var lette at åbne lukke, de havde et flot layout – men nr 2 havde jo så ikke det kendte mærke.

Når man støder på en rulleskøjte uden mærke tænker man pr automatisk – så er de nok dårlige. Men det behøver de jo ikke være. De kan jo blot være “nye på markedet”, eller prismæssigt blot være sat langt billigere mod der kan sælges MANGE af dem. Jeg valgte at stole på det var fordi man ville sælge mange af dem – så er det jo fair nok.

De flotte røde rulleskøjter fandt jeg her på www.legehjulet.dk og da jeg kiggede hvad kunderne havde skrevet på deres Trustpilot – tænkte jeg, dem tør jeg godt købe, såfremt jeg lige får kigget nærmere på dem.

379 kr mod 579 kr

Når man kigger på mærke rulleskøjterne som koster tæt på 600 kr og sammenholder dem med de andre flotte røde rulleskøjter til under 400 – så begynder det at være let at beslutte sig 🙂

Jeg købte dem, og dagen efter kunne de hentes i nærmeste GLS shop. Nu var jeg spændt. Til jer andre, det er jo nok det bedste køb jeg har lavet længe. Tænk at noget som ikke har noget navn kan være så gode. Det er da 200 kr lige ned i lommen tænkte jeg.

Man kan jo ikke lade være med at dele sådan en oplevelse med andre – hvorfor jeg også lige ville fortælle dig om det. Så skal du også spare 200 kr kan du jo gøre som jeg?

 


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.