Derfor skal du isolere med Rockwool

november 16, 2016 by Glen

 

Et godt hjem kræver solide og holdbare isoleringsløsninger. Isoleringer er nemlig med til at sikre et godt indeklima i dit hjem som følge af en bedre varmecirkulation og varmefordeling. Et isoleret hjem er bedre til at holde på varmen, og det kan mærkes i pengepungen. Desto bedre huset er til at holde på varmen, desto lavere bliver din varmeregning i sidste ende. Derfor er der ingen undskyldninger for ikke at få isoleret i en fart.

Der findes mange forskellige typer af isolering og ligeledes flere forskellige isoleringsmaterialer. Imidlertid findes der et universal produkt, der kan klare det hele, som holder prisen i bund og som giver dit hjem en længere levetid. Vi taler selvfølgelig om Rockwool.

Hvad enten du skal foretage en loftisolering, gulvisolering eller en kælderisolering, kan det bedst betale sig at bruge rockwool, da materialet giver dig en lang række fordele. Hvis du er nysgerrig på at lære mere, skal du blot fortsætte med at læse, da vi nedenfor vil give dig 5 gode grunde til at foretage en rockwool-isolering.

1. Svanemærket byggeri

Hvis du skal foretage et miljømæssigt korrekt byggeprojekt, kan du trygt benytte Rockwool stenuld til at isolere med. Rockwool kan nemlig indgå i Svanemærket byggeri, der henviser forbrugeres til at træffe et miljørigtigt valg. Svanemærket bruges i hele norden og gælder også for bygninger.

 

2. Miljøcertificeret

Stenuld fra Rockwool har modtaget en miljødeklaration i norden, der er blevet foretaget efter ISO 14025 standarden og i samarbejde med miljøcertificeringspartneren EPD i Oslo. Rockwools produkter anses for at være bæredygtige, eftersom materialet kan genanvendes og ikke slider på naturlige råstoffer.

 

3. Ingen miljøskadelige stoffer

Efter EPD miljødeklarationen givet ved ISO 14025 indeholder Rockwool stenuld ingen miljøskadelige stoffer. Blandt andet bruges der ingen brandhæmmende stoffer, eftersom Rockwool i sig selv er brandhæmmende, dadet kemisk set minder om jordskorpen. Ligeledes benyttes der ikke CDC, HFC, HCFC eller andre ozonskadelige stoffer, hvilket er godt for isoleringsevnen, der ikke forringes som tiden går.

 

4. Bedre indeklima

Rockwoolen skaber et bedre indeklima. Dette skyldes både Rockwoolens kemiske sammensætning, dens evne til at holde på varmen og holde vind, støj og kulde. Derfor giver materialet både termisk og akustisk komfort, mens det holder fugt væk fra væggene. Fugtens minimeres, fordi stenulden er uorganisk. Derved kan der ikke vokse mikroorganismer på.

 

5. Naturligt og genanvendeligt

Rockwool er et naturmateriale, der næsten udelukkende består af sten. Det fremstilles ved at opvarme råmaterialet til ca. 1500 grader celsius. Eftersom det er om geologiske ressourcer, der benyttes til produktionen, betegner man produktet som værende fornybart, hvorved det ikke påvirker verdens ressourcemængde.

 

 

http://workpro.dk/

http://workpro.dk/rockwool/

Kontakt

Fordele ved isolering med Rockwool


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *