Det unikke smykkesystem

august 30, 2014 by mkj@eventa.dk

Spirit Icons er dansk smykkedesign tænkt på en helt ny måde. Smykkerne fra Spirit Icons er designet så de kan sammensættes til nye og unikke smykker, og du kan som forbruger selv bestemme hvordan dine smykker skal se ud.

Kombiner medaljon med ikoner og vedhæng

Mange af smykkerne fra Spirit Icons er designet med en medaljon som giver mulighed for at indsætte et af de mange spændende ikoner samt et vedhæng. Medaljonerne findes på både øreringe, halskæder, fingerringe og armbånd.

Du kan åbne medaljonen op og indsætte det ikon og de vedhæng som du ønsker, og du kan udskifte dem så ofte som du ønsker det.

Det betyder at du med få grundsmykker og forskellige ikoner og vedhæng vil kunne redesigne dine smykker meget ofte og hver gang få et nyt smykke.

Chick fingerringe

Udover muligheden for at kombinere halskæder, armbånd, fingerringe og øreringe med forskellige ikoner og vedhæng kan du også købe de tynde chick fingerringe som giver mulighed for at sammensætte flere små ringe til en stor.

Du kan købe fingerringe med mange små figurer og symboler som gør at du kan lave flotte og unikke ringe.

Ved at sammensætte 4 rhodinerede sølvringe med en enkelt guldring kan du lave en flot sort fingerring hvor gulddelen i midten lyser flot op.

Du kan også holde chickringene i samme materiale så du kan lave en stor sølvring eller en stor guldring.

Smykkerne

Smykkerne fra Spirit Icons er alle lavet af 925 sterling sølv. I de fleste af smykkeserierne bliver hvert smykke lavet i mindst 3 forskellige versioner. Et guldbelagt smykke som er belagt med 14 karat guld, et sølvsmykke som ofte er blankpoleret men som også vil kunne være sandblæst og et enten blank eller mat sort smykke.

De sorte smykker er enten oxideret eller rhodineret sølv, som giver den matte elle blanke sorte overflade. I nogen af smykkeserierne findes der både rhodinerede og oxiderede udgaver af de forskellige smykker.

I de nyeste smykkeserier finder du også smykker i rosa guld som giver et helt nyt udtryk. De lyserøde / pink smykker i rosa guld ligner ikke andre smykker, og ved at få denne nye farve ind i de mange forskellige kombinationsmuligheder som i forvejen findes med Spirit Icons smykker er mulighederne bare blevet endnu større.

Smykkedesignerne

Bag Spirit Icons står Tim og Daniel som til sammen har mange års erfaring indenfor ure og smykker. Tim og Daniel designer smykkerne og får dem produceret i Thailand på en ISO9001 certificeret fabrik hvor de alle bliver håndlavet.

Spirit Icons laver hovedsageligt smykker til kvinder, men du kan blandt andet også finde halskæder til mænd fra Spirit Icons.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *