Hvilken BMW skal man vælge?

august 30, 2014 by Henrik

Hvis du har besluttet dig for, at din næste bil skal være en BMW, har du rigtig mange forskellige valgmuligheder. Og hvilken BMW du skal vælge, afhænger meget af, hvad du vil bruge den til. Men uanset hvilken du vælger, kan du være sikker på at få BMW’ens uforlignelige køreegenskaber, den velafbalancerede undervogn og det luksuriøse interiør. Det første du skal gøre, er at finde ud af, hvilken serie, der er rigtig for dig.

De forskellige BMW-serier

BMW’s modeller fordeler sig på en række forskellige serier. De mest solgte er 3-serien og 5-serien, der begge kommer i Sedan, Touring, Gran Turismo, Coupé og en række forskellige opdateringer og motortyper. Generelt kan man sige, at 5-serien er en lidt større og mere kraftfuld bil, men de færreste vil mange motorkræfter i en 3-serie BMW. Det er en god, klassisk bil, som bl.a. er god for dig, der vil bruge den til firmabil eller pendler langt hver dag. Med en BMW 3-serie får du klassisk køreglæde, uforlignelig sikkerhed og den luksuriøse fornemmelse af tysk håndværk, når det er bedst.

Har du brug for en bil, hvor der er plads til hele familien eller til en masse udstyr? Eller skal du køre mange tusind kilometer årligt og vil sidde i det bedste af det bedste af en rummelig landevejsblæser? Så skal du måske overveje 5-serien.

Andre BMW-serier

Der er selvfølgelig også andre muligheder, og du kan med fordel se på BMW’s andre serier, hvis du vil have noget lidt mere anderledes, som man ikke ser på landevejen hver dag. Overvej f.eks. den kompakte 1-serie, hvis du vil have en økonomisk og ikke for stor bil, der har masser af køreglæde. Eller opgrader din køreoplevelse til det ypperste med den luksuriøse 6-serie.

Ny eller brugt?

Generelt kan det som regel betale sig at købe brugt, når du køber BMW. Især hvis du vil lease, er der mange penge at spare ved at vælge en lettere brugt bil, f.eks. en der er importeret fra Tyskland. På nettet finder du nemt et stort udvalg af brugte BMW hos Bayern AutoGroup, hvor du både kan se din kontante pris og beregne den eventuelle leasingpris, hvis du foretrækker at lease.

Køb eller lease

Der kan være en frihed i at betale for en bil og køre sin vej velvidende, at man har det fulde ejerskab. Men ofte er det ikke den mest økonomisk fornuftige løsning. Når man kommer op i den prisklasse, som en nyere BMW er i, er leasing som regel en mere fordelagtig købsmodel, da du får en række skattetekniske fordele og desuden får sikkerheden i en serviceaftale, en fast månedlig udgift og ingen bekymring for det eventuelle værditab.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *