Hvordan finder jeg en billig kontorstol?

november 13, 2012 by lordsasa

At finde en billig stol på nettet er ikke altid lige let. Der er rigtig mange ting man skal forholde sig til, og til tider kan det virke utrolig svært. Mange opgiver derfor, og slutter af med at finde en model som måske ikke lige var den billigste.

Denne guide er blevet udarbejdet til dig, som ønsker at være sikker på, at du har med den billigste model når du handler efter kontorstole på nettet. Følg derfor de næste 3 trin, og kom nærmere den perfekte, men også billigste kontorstol.

Guiden garanterer ikke 100% at du finder den billigste model, men hvis du følger retningslinjerne kan du være sikker på at du i det mindste har gjort dit.

Hvilken slags kontorstol leder du efter?

Indenfor kontorstole universet er der typisk, ergonomiske, lav ryg, høj ryg og chef kontorstole.

Du skal derfor med andre ord bestemme dig for hvilken kontorstol du har brug for. Hvis du døjer med dårlig ryg og mindre skavanker på grund af, at du sidder ned i lang tid så kan løsningen være en ergonomisk kontorstol.

Hvis du derimod gerne vil have en kontorstol der ikke fylder meget, så kan kontorstole med lav ryg også være et fint valg. Er du derimod typen der virkelig kan lide at dominere visuelt, så vil du fortrække chef kontorstolen, der ofte kommer i ægte kvalitets læder.

Hvor mange penge har du til at købe for?

Dette er mindst lige så vigtigt når du vil købe en kontorstol på nettet. Hvis du ikke kender dit eget budget, så får du rigtig svært ved at sortere ned i det kæmpe store udvalg.

Har du valgt ergonomiske eller chef kontorstole, så ved du selvfølgelig på forhold at du skal betale lidt mere. Det kan derfor være en fordel at sige: Mit budget er på 2000 kr.

Ud fra de 2000 kr. kan du nu gå på de forskellige hjemmesider og sortere i priserne. Langt de fleste webshops bruger en smart sorteringsfane der ofte hedder “pris”. Du kan på den måde vælge 0 – 2000 kr., og få vist alle de modeller du faktisk har råd til at købe.

På den måde sparer du dig selv en frygtelig masse tid, og penge i og med at du ved at du ikke kommer til at betale mere end de 2000 kr.

Er forhandleren god nok?

Det kan være en rigtig fin ide, at kigge nærmere på hvem du køber kontorstolen hos. Der findes ikke noget værre end at blive snydt eller få en dårlig kundeservice når man handler på nettet.

Kig derfor efter CVR nummeret. Det findes typisk på forsiden, og den giver dig et tegn på at hjemmesiden er god nok. Desuden kan du også se efter E-handels mærket eller om hjemmesiden har Thrustpilot.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *