En anden form for beskyttelse til din iPhone

august 9, 2012 by Allan

Hvis du er ved at være træt af diverse plastikcovers, er der måske kommet et alternativ, som vil glæde dig!

Det nye alternativ er de såkaldte ”skins”, som også er et slags cover, men det er bare lavet af folier i stedet for de sædvanlige silikone- og plastik-covers, man finder i diverse telefonbutikker samt på nettet, når man søger efter covers til iPhone 4 og 4S. Folierne varierer en del i kvalitet, men det danske firma Tezzo har specialiseret sig i at lave skins til iPhone 3, 4 og 4S samt de forskellige iPads i 3Ms bedste folie, der hedder Di-Noc. Denne folie er en anelse tykkere og dermed også mere holdbar end de andre folier både 3M har, mens også andre folieproducenter. Det gør, at din iPhone er bedre beskyttet for ridser end med de billigere folier, og naturligt nok er et tykkere folie også end anelse mere stødabsorberende end et folie, der er tyndere. Dermed får du en god beskyttelse af din telefon, og samtidig bliver det flotte design og form af iPhonen bibeholdt, så den ikke bliver lettere deform, som diverse hardcase covers har det med at gøre. Hvis man skal forestille sig, hvor holdbart materialet egentlig er, kan man overveje, at det i første omgang er udviklet af 3M til at foliere møbler og biler med, så det er udviklet til at kunne klare end del slitage, og det er vist de færreste, der slider lige så meget på deres iPhone, som de slider på deres spisebord hjemme i køkkenet.

På Tezzos hjemmeside kan man finde modeller alt fra metaller, farver, træ til carbon. Det vil sige, at der er noget for enhver: F.eks. et pink skin til den unge pige, et mørk børstet stål skin til drengerøven, et skin i eg til far og et i rød til mor. Så er hele familien vist også dækket ind!

Disse skins har en pris på 149 kr. for iPhone 4 og 4S, 59 kr. for iPhone 3 og 3GS, samt 249 kr. for iPad 2 og 3. En fair pris, hvis man sammenligner med diverse cover-shops, dog får man bare en tand mere kvalitet og stil for pengene ved at vælge dette.

Spørgsmålet er i sidste ende: Vil du ødelægge iPhonens design og form med et hardcase cover, eller vil du have en tand mindre beskyttelse ved tab af telefonen, men derimod få en beskyttelse, der lever op til flotte æstetik, de kære designere fra Apple har givet den? Hvis du vælger den sidste mulighed, burde du ihvertfald kigge forbi http://www.tezzo.dk/.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *