Nettet er fyldt med tilbud, hvid du kigger de rigtige steder

august 7, 2012 by dodo

Går du to årtier tilbage i tiden, så var internettet i sin meget spæde start, og der foregik al handel i fysiske butikker, eller via de delvist populære postordre firmaer. For postordre branchen havde et meget blakket ry, især fordi mange firmaer kørte med introduktionstilbud, som var meget billige, men så forpligtede kunden sig til, at købe x antal stk til normal pris efterfølgende. Der var ikke den store forbrugerbeskyttelse, og der var generelt mange sorte får i den branche.

Internettet har overtaget postordre branchen mere eller mindre. Der findes stadigvæk få postordre firmaer, som kun sælger via kataloger, men de bliver færre og færre. For nettet er det nye postordre online. De sorte får er fulgt med, men nettet har også givet en masse muligheder til dem, som tør tage dem.

Da nettet er meget udbredt, og dermed rammer bredt, samt at alle har internet efterhånden, så har det medført en mere effektiv form for salg. Med samme lokale størrelse som en normal butik, der kan et firma nu pludselig sælge til hele Danmark, og ja måske også eksporterer! Med andre ord, så giver nettet et større kundegrundlag, fordi ingen er begrænset af indbyggere i en by eller område. Du kan nå ud til hele Danmark.

Nyhedsmails

Et af de første steder, hvor du kan få mange tilbud, det er ved at tilmelde dig nyhedsmails ved dine favorit webshops. De fleste webshops sender jævnligt rabatkoder mm ud, og det er her du kan spare penge. Derfor bør du tilmelde dig nyhedsbreve ved shops, som har din interesse, eller hvor du planlægger at handle i fremtiden

Deal sider

Daily deal sider er et nyt koncept, som har vundet meget frem de senere år. Ved dagligt at lancerer et tilbud, hvor du spare typisk 20-50%, der giver disse sider dig som forbruger mulighed for, at spare en masse penge på alverdens produkter, hvis du slår til indenfor 24-48 timer. Du kan købe alt lige fra rejser over tøj til varmebamser i f.eks panda bamse eller kanin bamse til restaurantbesøg mm.
Du kan find alt på tilbud og med rabat, så det er kun fantasien, som sætter grænserne.

Søgemaskinerne

Ja glem ikke at benytte Google, Bing mm, når du leder efter tilbud. Ofte kan du enten finde en matchende pris andre steder, eller du kan være så heldig, at du finder det billigere, end det første alternativ, som du havde på hånden. Det kan også være, at du finder et fora eller hjemmeside, som henviser til et sted, hvor din vare er på tilbud, eller de har måske en rabatkode, som giver dig en betydelig rabat.

 

Der findes mange andre måder, hvorpå du kan spare en masse penge, men disse tre metoder er blandt de mest benyttede, og derfor bør du også bruge dem som udgangspunkt. Det er dumt at lade vær!


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *