En maler kan sælge din bolig hurtigere

april 18, 2016 by Zabasmuz

Det første du tænker når du læser dette her er sikkert at der skulle have stået mægler i stedet for maler i overskriften. Men det er rigtigt nok. Forklaring følger senere i denne artikel.

Det danske boligmarket er som en tur i verdens vildeste rutschebane placeret midt inde i den største jungle. Den ene dag går boligpriserne op og næste dag går de ned igen. Boligkøberne har aldrig været mere på passelige med at købe ny bolig end det er tilfældet i øjeblikket så alle knep gælder hvis du skal have solgt din bolig hurtigt.

Her kommer vi tilbage til overskriften og hvorfor der står maler og ikke mægler i overskriften. Du skal nemlig komme den potentielle boligkøber i forkøbet. Du kender det sikkert selv når du træder ind i et hjem hvor du ikke har været før. Du kigger dig rundt og tænker nej hvor det kunne det have været fedt hvis de have malet stuen og deres køkken lyseblåt. Det ville have passet perfekt med den lyseblå swimmingpool som man kan se når man kigger ud af stuevinduerne. Nu er det ikke lige sikkert at der er swimmingpool eller at farven skulle være lyseblå men jeg tror at du har fattede pointen.

Når den potentielle boligkøber træder ind i dit hjem skal han eller hun tænke WOW! Hvor fedt! Det ser helt perfekt ud med disse farver på væggene og lofterne. Det passer super godt med boligens rum og størrelse. Hvis du kan skabe denne følelse hos de potentielle boligkøber når de første gang træder ind i din bolig er du allerede langt foran andre der ønsker at sælge deres bolig. De nye potentielle boligkøber skal så vidt muligt ikke tænke ”så kan man lige lave det der om og det der” De skal tænke her vil jeg bo!

Du kan selvfølelig selv give dig i kast med at male dit hjem men jeg vil dog anbefale dig at hyre en professionel malermester at til udføre opgave for dig. Det er en uhyggelig lille investering i forhold til at du til gengæld for det perfekte resultat første gang og at du forøger din chancer for at få solgt din bolig hurtigt enormt! En professionel maler kan lynhurtigt sætte sig ind i boligs muligheder og i samråd med nemt finde frem til de bedste farver der passer perfekt til boligen så den kommer til at fremstå som 100% slags klar.

Du kan indhente gratis og helt uforpligtende malertilbud på denne hjemmeside: www.maler-oversigt.dk Alle tilbuddene kommer fra top professionelle malerfirmaer og du kan få tilbud på alle slags maleropgaver i hele Danmark.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.