Er e-cigaretter skadelige?

januar 26, 2016 by Soul Suppliers

Er e-cigaretter skadelige?

Det spørgsmål har rigtigt mange ledt efter et pålideligt svar og undersøgelse af. Det uanset om man er nuværende ryger af almindelige cigaretter eller tobakker og ønsker at enten nedtrappe eller helt stoppe den almindelige tobak. E-cigaretter er en bevist, super effektiv måde at stoppe rygning, men når man ikke har kunnet får et ret endegyldigt svar på det ret enkle spørgsmål er e-cigaretter skadelige, så har mange enten ikke rigtigt turde skifte eller har måske brugt usikkerheden som en “undskyldning” for at ikke at få skiftet og endda få stoppet rygningen af almindelige cigaretter og andre tobaksprodukter.

Nu e svaret endeligt kommet

En større undersøgelse der har været igangsat af den Engelske regering er nu netop blevet offentliggjort. Undersøgelsen, og rapporten har klart slået fast, at e-rygning, e-damp eller hvad man vælger at kalde det, er op til hele 95 % mindre skadeligt end vanlig tobaks rygning.. Konklusionen rigtigt mange har ventet på, er således endeligt kommet, omend det på alle måder har været logisk for de fleste at damp med langt mindre kemiske stoffer umuligt kan være lige så skadeligt som den tobak der i dag stadig ryges af mange.

Læs rapporten. Er e-cigaretter skadelige

Men med hele 95 % mindre risici forbundet med e-cigaret rygning er forskellen jo nærmest ekstrem markant og må være et afgørende skub mod e-rygning for de tobaksrygere.

Vil denne nye undersøgelse ændre forholdet for e-cigaretter?

Spørgsmålet som de fleste har haft med hensyn til – er e-cigaretter skadelige har som nævnt, holdt rigtigt mange fra at forsøge deres rygestop med e-cigaretter. Og formentligt vil en del af disse mennesker nu føle sig noget mere sikre på at det virkeligt ER en optimal måde at lægge den skadelige tobak på hylden en gang for alle. Netop da der ikke længere er nogen ”undskyldning” for ikke at prøve i det mindste.

Rapporten belyser naturligvis også selve de e-væsker har været til grund for undersøgelsen har været rene professionelle væsker uden unødvendige ingredienser. Hvilket man som e-ryger skal være meget opmærksomme på. Derfor kun køb Europæiske e-væsker det er produceret af firmaer du enten kender, eller har tillid til.

 


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.