Lav selv dine madpandekager

januar 26, 2016 by Jacob Berg

Streetfood har for alvor hittet i de seneste år i Danmark, og det betyder, at man nu kan finde madpandekager på gader og stræder i specielt storbyerne København og Århus. Hvis man ikke vil ud fra sin egen dør, kan man dog også sagtens lave madpandekagerne derhjemme. Faktisk kan det give en hel del mere til madoplevelsen, i forhold til hvis man køber de tortillawraps, som man kan få i butikkerne. Her får du en guide til, hvordan du kan lave nogle lækre, fyldige pandekager, som du kan putte både mexicansk og dansk mad ind i.

Guide: Her er opskriften på de perfekte madpandekager

Det er ikke særligt svært at lave en perfekt madpandekage, men der er dog en smule forskel i forhold til de danske pandekager, som langt de fleste har prøvet at lave derhjemme. I en mexicansk madpandekage er den vigtigste ingrediens nemlig majsmel. Det giver pandekagen en helt speciel smag og fyldighed, som man ikke kan få, hvis man blot bruger hvedemel. Sørg derfor for, at du køber en lækker majsmel. Det kan du sagtens få i normale supermarkeder, men hvis du vil lave en madpandekage, der er på højde med dem, der sælges ved streetfood boderne, kan du med fordel lede i små sydamerikanske butikker i storbyerne. Her er, hvad du skal bruge af ingredienser:

  • 2 æg, der gerne må være store
  • 50 gram majsmel, som helst skal være fint, hvis du vil have en god madpandekage
  • 90 gram hvedemel
  • 3-4 deciliter mælk

 

Følger du denne ingrediensliste, vil du få til cirka fire portioner. Du kan med fordel bruge mere majsmel, hvis du vil have mere sprødhed i dine madpandekager. Med opskriften kan du nu lave mexicanske pandekager, der er på højde med dem, du kan få i gaderne i Mexico, som har været med til at gøre streetfood til et stort fænomen i verden.

Du kan også købe dine madpandekager her


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.