Veaul Designer Lære Dig Hvordan Du Vælger Gallakjoler

januar 26, 2016 by Stanley

Der er meget få gange i dit liv, når du kommer til at bære en virkelig glamourøse, Sensationel kjole. Hvorfor ikke gøre din Prom Night en af de gange med en smuk, smigrende, perfekt gallakjoler?

1 Begynde at kigge ud for selve kjolen, nu, at du ved, hvad du ønsker. Ideelt set, du har brug for at starte denne fase mindst 4 til 5 uger før selve begivenheden. Men husk, hvis du ser en rigtig pæn kjole i vinduet, tror ikke ‘, der er den ene “, og bare gå ind og købe det. Du er nødt til at shoppe rundt, fordi, du måske købe den kjole og en uge senere ser en endnu pænere. Gode ting kommer til dem, der venter. her veaul have en indkøbsliste til dig: http://www.veaul.com/dk/gallakjoler-c19

2 Prøv om kjoler i en række forskellige stilarter og nedskæringer for at finde den, der fungerer bedst for din krop. Du burde allerede have gjort arbejdet med kropsform, men her er nogle ekstra overvejelser:

2.1 Hvis du har en slank figur, kan du kigge bedst i en kappe-stil kjole, der viser off din silhuet.

2.2 Hvis du er kurvet, kan du overveje en A-line kjole, der vil fremhæve din talje og minimere dine hofter og lår.

2.3 Hvis du er korte og petite, kan kjole shopping være et mareridt; cocktail kjoler blive fuldgyldige kjoler og festkjoler bliver cocktail kjoler.

2.4 Hvis du leder efter en længere kjole, kigge efter en kort kjole, der er lang på dig. Det vil passe bedre, og vil passe dig alle andre steder uden at være for lang.

3 Vælg den kjole. Når du har indsnævret dit valg til en bestemt gallakjoler stil, så prøv på denne stil i en række forskellige farver og overflader. Selvom du allerede skal have en idé om den foretrukne farve, kan det ikke hjælpe at gøre en sidste kontrol for en glamourøs nuance, der bringer farve i dit ansigt.

Når du vælger en stof overflade, huske på, at mere skinnende finish vil være tilbøjelige til at vise tal mangler, mens matte finish vil tilsløre og mindske uønskede funktioner.

4 Designe dit eget kjole

Overvej at få en kjole skræddersyet til dig. Du kan ikke lide tanken om at vente, og du også kan have en kreativ flair. Hvis det er tilfældet, kan du også designe din egen kjole. Du er sandsynligvis tænker “hvad?” men du kan bare tegne, hvad du ønsker på et stykke papir og tage det til et klokkeslag, der skal foretages for dig. Eller du kan tage i et billede af en kjole, og de kan lave en kopi.

Gør dette mindst fire uger i forvejen, så du har tid til at have det ændret, hvis nødvendigt.

Om veaul

Veaul.com er den globale online forhandler med en overkommelig post til bryllup kram. såsom brudekjole, brude tilbehør, formel kjole og sko. Vi bygger på 2014, selv om vi er unge, men vi er levende og professionel.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.