Få smukke bryn og vipper med permanent makeup

februar 7, 2013 by artikelmanden

Er du træt af at bruge for lang tid foran spejler hver eneste dag, for at få lagt en pæn makeup?

Er du også træt af, at din makeup løber i regnvejr eller er tværet ud efter en kort middagslur? Og er du også træt af, at din makeup ikke kan holde en hel arbejdsdag, og nærmest er væk inden dagen er omme? Så skulle du prøve permanent makeup.

Hvad er permanent makeup?

Permanente makeup har været kendt i mange år – ja faktisk er teknikker brugt helt tilbage fra den egyptiske oldtid, og er i dag blevet et utrolig populært fænomen blandt mange kvinder verden over. En permanent makeup er også god til dig, som generelt har svært ved at lægge en smuk makeup selv, enten på grund af manglende evner, problemer med rystende hænder eller dårligt syn. Med permanent makeup behøver du med andre ord ikke længere, at bekymre dig om hvorvidt din makeup sidder smukt.

Man kan for eksempel få farvet vipperne, så de altid ser intense, smukke og mørke ud – helt uden brug af mascara! Denne behandling er der mange kvinder, der bruger, så de ikke behøver at bruge tid og penge på mascara. En flot markering af ansigtet kan skygger på brynene også give. Med en flot skygge, behøver du ikke længere, at bekymre dig om symmetri eller form. Efter denne form for behandling, får dine bryn flot form og fylde – selvfølgelig i en farve, som passer bedst til dig, og som virker mest naturlig til din hud- og hårfarve. Det nyeste indenfor bryn er 3D effekten, som bliver lagt mellem dine naturlige hår. På denne måde bliver dine bryn så naturlige af udseende som overhovedet muligt, alt imens de også giver flot form og farve.

Der er rigtig mange der tilbyder permanent makeup, men man skal efterhånden træde med varsomme skridt, da der findes rigtig mange unge piger, som blot har anskaffet sig en tatoveringsmaskine og er begyndt at lave permanent makeup, uden den rigtige uddannelse. Undersøg derfor markedet og kræv at få billede af tidligere kunder. Kvaliteten er ikke bedre end det dårligste arbejde. Hvis du er opmærksom og vælger erfarne klinikker er der ingen problemer. Sker der fejl, så bliver det helt sikkert rettet op hurtigst muligt. Så du kan roligt få lavet permanent makeup, hvis blot du undersøger markedet lidt inden du kaster dig ud i at blive tatoveret i ansigtet.

 


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *