Find det rigtige webhotel til dig

maj 7, 2012 by softty

Uanset om det er første gang du skal købe et webhotel, eller om du har haft et i flere år, er det svært at finde rundt i alle de forskellige tilbud, features og funktioner som alle udbyderne tilbyder deres kunder og mulige kunder.

Groft sagt kan man faktisk sige at webhotel branchen er lige så uigennemsigtig som telefoni branchen er det, hvilket desværre kun medvirker til at kunderne bliver utilfredse som endda kan medfører dårlige bedømmelser på sider som Trustpilot.dk og Web-Oplysningen.dk. Hvilket er lidt tåbeligt, da en glad webmaster skriver gode bedømmelser og omvendt dårlige bedømmelser hvis tingene ikke spiller hvilket er noget der kan koste kunder som udbyderen ellers ville have kunnet få ved en gennemsigtig branche.

Derfor er der også mange som har en del erfaring inden for webhoteller, som har stablet forskellige guides på benene netop for at hjælpe de mennesker som har brug for et webhotel til deres hjemmeside, webshop eller blog. Nogle af dem gør det faktisk så godt at webhotel udbyderen selv kontakter dem, for at få dem til at beskrive / bedømme deres produkter og webhotel priser, funktioner og så videre. Noget som kun kan ses som et kvalitetsstempel for dem som har disse hjemmesider.

Men artiklen skal ikke handler om webhotel udbyderne, men om dig som ejer af en hjemmeside og de problemer du har med at finde rundt i junglen, som er mere eller mindre ens for nye såvel som gamle inden for feltet
Nogle af de ting som kan gøre det nemmere for dig, er at du har fundet ud af med dig selv hvad du vil betale, hvad er det du har behov for, hvilke funktioner og features skal det have og sidst men ikke mindst hvilket kodesprog er din hjemmeside kodet i.

Ved at du har fundet ud af disse ting inden du går i gang, vil bevirke at du kan gå mere målrettet til opgaven som så også hæver chancen for succes betydeligt. Når du er nået så langt så gør brug af alle de guides som findes på nettet, læse bedømmelserne på de før omtalte hjemmesider og andre sider som har det samme. Hvorpå du til sidste sætter det indsnævret felt af webhotel udbydere op mod hinanden, så du bedre kan veje deres webhotel priser, plads, mail features og funktioner dermed sikre dig selv mod at stå med et webhotel du ikke kan bruge til det som du gerne ville bruge det til.

Når du så har fundet det produkt / webhotel du har behov for, så hjælp andre med at nå i mål også ved for eksempel at blogge om det, skrive bedømmelser med andre ord gør det netværk du har brugt så meget stærkere så det bliver endnu bedre til at guide hjemmeside ejere igennem tilbuddene.!


2 Comments »

  1. Saleh siger:

    Jeg kan helt klart anbefale meebox. Super billigt og så er det godt til blogs og osv, men til webshop vil jeg finde et andet

  2. Peter siger:

    Har også selv meebox og det virker bare, ingen problemer der!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *