Fodboldrejser til EM i Frankrig – skal du med?

april 18, 2016 by Joenm

Foruden de lange vinter- og sommerpauser, så er landskampspauser noget af det værste, som enhver fodboldfan kender til. Pauserne varer ofte op til to uger, og indeholder blot to kampdage med typisk ligegyldige venskabskampe, som ingen kan bruge til noget. Der er altså hverken noget godt at se på i TV eller nogle aktuelle fodboldrejser på markedet. Sådan en pause er over os netop nu, og for de fleste fodboldfans, kan det ikke blive weekend hurtigt nok.

De danske drenge var i aktion i torsdags, som dannede rammen for Åge Hareides første landskamp i spidsen for de rød-hvide drenge. Modstanderne var de overraskende kommende EM-deltagere fra Island. Det blev det til en 2-1 sejr for de danske drenge, der viste flot spil i store dele af kampen.

Hvis denne landskampspause alligevel skulle bringe noget godt med sig, så må det være, at vi får set nogle af de kommende EM-deltagere i aktion. Til sommer gælder det nemlig EM i Frankrig, hvor Europas bedste landshold samles for at finde ud af, hvem der er de bedste. Det er din mulighed for at få en unik oplevelse, som du aldrig vil glemme. Det er nemlig noget helt specielt at være til en slutrunde. Hvis du er interesseret i fodboldrejser til EM i Frankrig så er det med at slå til imens der stadig er billetter.

Selvom Danmark desværre ikke har kvalificeret sig til sommerens slutrunde, betyder det ikke, at der ikke er grund til at tage af sted. Der er nemlig masser af seværdig fodbold på tapetet, når vi skal se, om Spanien kan forsvare deres EM-titel fra 2014.

Er du den helt store sportsfreak, så kunne det ikke være meget bedre med en EM-slutrunde i Frankrig. Landet er nemlig hvert år vært for den største begivenhed i cykelsport – Tour De France. Så hvis du ikke kun er til fodbold, så er der grobund for at sammensætte den helt store tur til sommer, der altså både kan indeholde verdens bedste fodboldspillere og det bedste som cykelsporten har at tilbyde.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.