Forlovelsesringe til et livslangt ægteskab

november 8, 2012 by artikelmanden

Når man køber en vielsesring er det fordi, man har fundet en person man vil dele resten af livet sammen med. Man sætter en ring på hinandens fingre for at symbolisere, at man hører sammen. Ringen er det ydre tegn på, at man er optaget og for evigt forbundet med et andet menneske.

Derfor vil man også gerne have en ring, der både er så smuk, slidstærk og holdbar. Ringen skal være i stand til at udtrykke den kærlighed, man deler samtidig med, at den holder lige så længe som forholdet. – Hvilket helst skal være resten af livet.

Det ville altså være ærgerligt, hvis man opnår at opleve sit guldbryllup, men skal gennemleve denne fantastiske dag med en gammel og slidt ring, som er fyldt med skrammer og ridser. Ringen er selvfølgelig et billede på den bedrift, det er, at blive sammen i et halvt århundrede, men derfor vil man stadig gerne have et smykke, der stråler lige så meget som den dag, man blev gift. En sådan ring vil dog ligge i den helt høje ende af prisskalaen, og det er ikke alle unge og nygifte, der har råd til at lægge en check med alt for mange nuller.

Derfor kan det være en god ide at tænke uden for boksen og finde et alternativ til de traditionelle guld- eller sølvringe. Der findes nemlig masser af billigere alternativer. Hvem siger, at ringe kun kan fremstilles i de ædle metaller? I mange tilfælde vil en ring i titanium eller tungsten være lige så god eller endda bedre end de traditionelle.

Hvis man køber forlovelsesringe i tungsten, er man garanteret en ring, der vil holde i mange år, og en ring som formentlig er lige så god som ny på den første bryllupsdag som på den halvtresenstyvende. Samtidig er det en type af ring, der ofte tiltaler mænd. Tungsten er et materielle, der er så hårdt, at det er nærved umuligt at ridse eller beskadige. Samtidig er det smukt og har ofte et klassisk og stilrent udseende. Man får altså en utraditionel vielsesring, men en der på mange måder er bedre end de sædvanlige.

Ringe i tungsten kan efterhånden købes mange forskellige steder, men almindelige butikker kan slet ikke være med online handlen, hvor priserne er utrolig lave. Tungsten er et eftertragtet materiale, men som der stadigvæk er nok af i verden til, at prisen kan holdes forholdsvis langt nede.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *