Nirbana Soul – New Style knyttede armbånd og halskæder

oktober 23, 2012 by Soul Suppliers

Det nye “in” i smykker. Knyttede armbånd. Noget af det der er helt oppe i tiden lige nu inden for smykker er knyttede armbånd til både mænd og kvinder.

Det er især de unge der har taget de knyttede armbånd til sig og kigger man rundt i gadebilledet vil man kunne se hvor mange forskellige og smukke knyttede armbånd der findes. Moden ændre sig hele tiden men det ser ud til at de knyttede armbånd er kommet for at blive. Har du brug for et sted at blive inspireret og se de nyeste trends inden for knyttede armbånd kommer du ikke uden om det populære danske smykke firma Nirbana Soul som netop har specialiseret sig inden for de knyttede armbånd. Hver uge finder man nye lækre og imponerende design i deres webshop.

Se de knyttede armbånd i herremodeller her

Nirbana Soul designer knyttede armbånd som også kaldes Macramé armbånd til både mænd og kvinder og findes derfor i mange forskellige størrelser og designs. Alle deres armbånd er regulerbare så de passer alle. Kig forbi deres webshop og lad dig inspirere af alle de mange knyttede armbånd som du med garanti aldrig bliver træt af.

Alle armbånd hos Nirbana Soul er designet i et lækkert stilrent og moderne design som appelere til både mænd og kvinder, og skulle man mod forventning ikke finde det helt rigtige armbånd kan man uden merpris designe sit helt eget knyttede armbånd med de sten og krystaller der tiltaler en. På den måde får man også et armbånd der ikke findes magen til, og med over 250 forskellige sten og perletyper at vælge imellem kan man skabe sit helt eget armbånd med det udtryk der passer til ens personlighed.

Se de knytte armbånd i kvindemodeller her

Hos Nirbana Soul finder man et meget stort udvalg af knyttede armbånd i forskellige typer og design, der er f.eks. de lidt rå armbånd som er sammensat af fede skulls og sten, de mere feminine armbånd med himalaya krystaller i flere forskellige farver, eller hvad med et pragtfuldt magnet armbånd med magnetiske egenskaber. Alle armbånd er håndlavet og uanset hvilket knyttet armbånd man vælger hos Nirbana Soul er man altid sikker på at modtage et armbånd af meget høj kvalitet. Desuden leveres alle Nirbana Soul’s armbånd i en flot designet smykkeæske som gør armbåndene velegnede til brug som gave til en man holder af. De knyttede armbånd fra Nirbana Soul findes også i en mor/barn udgave som også er velegnet som gave til feks. mors dag. Det er med garanti en gave der vil skabe glæde.


1 kommentar »

  1. Morten Hansen siger:

    Der er rigtig mange flotte modeller! Knyttede armbånd er jo også højeste mode for tiden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *