Single? – Den første date – Hvordan klarer du den?

september 27, 2012 by gooose

Du har skrevet med en sød pige eller en sød fyr i et stykke tid online på en dating side. Og nu er tidspunktet kommet hvor i har aftalt at mødes ude i den virkelige verden.

Tøjstilen?

Tiden nærmer sig, og du skal have fundet ud af hvad du skal have på af tøj, og hvor i skal mødes på den første date? Tvivlen og spørgsmålene hober sig op inde i dit hoved. Hvor fint skal tøjet du tager på være? Skal i mødes på parkeringspladsen ude foran cafeen eller restauranten, eller skal i mødes indenfor og så have den berømte rose liggende på bordet, hvis altså det er en blind data? Der er mange måder at gøre det på, men der er jo fordele og ulemper ved alle metoder. Måske er det overkill at komme i jakkesæt eller en for fin kjole, så du ligner en der skal til konfirmation eller 60 års fødselsdag, og det går jo heller ikke. Måske du skulle overveje at tage det tøj du går i mest til dagligt og føler dig mest afslappet og bedst tilpas i. Men nok en god ide at droppe “camping habitten” eller joggingtøjet lige den dag. Men igen, er du forretningsmand eller kvinde, så er det jo jakkesæt du går mest i, og det du måske føler dig bedst tilpas i. Og så er det jo bare det du vælger. Vigtigst af alt, så kom til den første date i det du går i mest, så den date du skal mødes med ikke bliver for overrasket hvis i skal ses igen, eller i bliver kærester.

Signalerne på daten

Nogle mennesker er jo heldige at føle kærlighed ved første blik, og så kører det bare derfra. Andre løber skrigende væk når den date de skal mødes med kommer i hvide tennissokker og træsko uden hæl. Men okay, er du kvinde og søger en langturschauffør, så kommer det jo nok ikke bag på dig. På den anden side, kommer du som kvinde til en date i en meget nedringet trøje eller kjole, så skal du også forvente at du signalerer noget bestemt over for en mand. Og det er vel også okay hvis du bare er ude på en one night stand. Men den største beslutning ved den første date, er jo faktisk hvordan du føler når du møder hende/ham efter de første 20-30 sekunder, så ved du godt om du vil se vedkommende igen og det kunne blive til en kæreste, eller daten bare skal overstås. Hvis du er garvet dater, så kender du jo godt alle udfordringerne ved den første date, men det er faktisk meget sjovt at tale med forskellige singler om hvad de syntes er vigtigt ved den første date, og hvad de tænder på og slukker på.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *