Frugt som snack – Lær at spise sundt

marts 11, 2014 by danielbech

Frugt er både fyldt med vitaminer og frugtsukker, der gør det til naturens eget slik. Eftersom Frugter kommer i mange former, og har mange konsistenser, så burde det være muligt at finde eller anden form, som du kan lide.
være et problem. Frugter er fulde af saft, og i forhold til grønsager er de for de fleste mennesker  lidt nemmere at få ned. Med frugt er udvalget alt fra saftige bær, til gode sprøde æbler.

Frugter som snack er meget gode, fordi at du kan nyde dem med god samvittighed da de er sunde, plus at de holder appetitten nede længere tid en usunde snacks. Det kan da derfor anbefales altid have en skål med diverse frugter, til når du går rundt og er lidt lækkersulten. Specielt hvis man ønsker at tabe sig, er frugt generelt mere kalorietætte og derfor mere mættende end det usundere alternativ såsom slik, chips osv.

Hvorfor skal jeg spise min frugt?

Frugter indenholder mange gode næringstoffer. Her taler vi om vitamin c som findes i mange af frugterne og som hjælper med at styrke immunforsvaret mod forskellige bakterier og viruser. I frugtens skrald er der til gengæld mange fibre. Det som fibre gør hvis du skulle være i tvivl, er at de sætter gang i fordøjelsen, og giver dig en støre følelse af mæthed. Fibrene sørger også for at dit blodsukker ikke går ned. Frugter som snacks er derfor fantastiske, da du kan nøjes med måske en eller to stykker frugt mellem måltiderne for at holde sulten væk, og være kørende for det meste af dagen. Sundhedsstyrelsen anbefaler også, at man hver dag får 2 stykker frugt for at holde kroppen sund og holde immunforsvaret oppe.

Noget der er fantastisk ved frugter som snacks er at du ikke kun kan spise dem på en måde. Du kan sammensætte dem på mange forskellige måder, og teknisk set give dig selv en ny smagsoplevelse hver dag. Der findes mange opskrifter på nettet, der involvere alt fra en god frugtsalat, til grillede frugter, så
tilslut dig den sunde vej, og skift dine chips ud med frugter.

Måder hvorpå man kan få sin frugt

Man kan få sin frugt enten som en form for frugtordning på job, studie eller lignende. Dette sker ved, at en virksomheder kommer med en levering af frugt, der så er til fri spisning. Dette er efterhånden blevet en stor succes, fordi arbejdspladserne oplever, at medarbejderne går mere frisk til arbejdsopgaven og produktiviteten derfor forbedres. Du kan også gå på en juicebar, der efterhånden ligger rundt omkring i de større byer. de har specialiceret sig i at give dig et stykke frisk energi i form af juice, smoothies osv, som samtidig er velsmagende.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.