Games for enhver smag

oktober 8, 2013 by gooose

Spil til computer og konsol

Der findes i dag millioner af forskellige spil til PC og diverse konsoller. Uanset hvilken du har indenfor spilverdenen, så findes der noget indenfor alle nicher af kategorier.

Du kan få togspil for tog entusiaster, eller sportspil for sports entusiaster. Nogen af de mest populære spil der dog nogensinde er lavet er eksempelvis fodboldspillet FIFA 14, som nu er kommet ud til de forskellige konsoltyper, og som navnet siger er det nummer 14 i denne populære spilserie. Hver gang der kommer en ny udgave at dette spil, så diskuteres det hvilket der er bedst af FIFA serien eller Pro Evolution Soccer serien. Dog viser salgstallene at det er FIFA spilserien der er det klart mest populære af de to konkurrenter. Spille du selv fodboldspil på din spillekonsol, så har du sikkert også din helt egen mening om dette, og det vil vi heller ikke blande os i, men blot konstatere at salgstallene taler for sig selv.

Spil til børn og andre barnlige sjæle

Et andet spil til PC og andre spilkonsoller er spilserien The Sims, som nu er nået til nr. 3 i serien. Dette spil skulle være verdens mest solgte computerspil nogensinde, og har udover den hovedpakke du skal have for at kunne spille spillet, en masse udvidelsespakker som kun kan spilles hvis du har selve hovedpakken til spillet. Her kan du få udvidelsespakker med kæledyr, verdensrejser, eller tropeøer. Du kan også få udvidelser der har noget med karrierer og fritidslive at gøre. Dette er ihvertfald ufatteligt populært og bliver også kaldet det moderne dukkehus, selvom mange drenge også spiller spillet. Det er meget lærerigt, og du kan selv forme dine simmeres personlighed, så de kan blive kloge, eller dumme, eller bare helt skøre. Men spillet er altså lavet som en livs simulator, hvor uanset hvordan du får dine simmere til at opføre sig, så har det altid konsekvenser, og det kan lære dem der spiller spillet at livet også har konsekvenser afhængigt af hvordan du lever dit liv og opfører dig.

Det populære GTA 5

Det myldrer altid ud med store spiludgivelser når vi nærmer os efteråret, for der skal jo gøres klar til julesalget, så pakkerne kan bestemmes lang tid før ønskelisterne skal skrives. Et af de mest populære men også omdiskuterede spil er det nye GTA 5 som går ud på at du skal styre hovedpersonen i spillet, og det kan gøres i en kæmpestor fri verden hvor du frit kan bevæge din figur rundt og føre sig frem som du har lyst. Det skal dog siges at dette er et meget voldeligt spil, så det er måske ikke en gave til de allermindste.


1 kommentar

  1. Peter siger:

    Super artikel, har selv spillet Sims meget, elsker det

Sorry, the comment form is closed at this time.