Oral-B Dual Clean

oktober 15, 2013 by janke

Vi vil alle sammen gerne have pæne og rene tænder, så hvorfor ikke gøre det, der skal til for at opfylde dette ønske? Det kan du f.eks. gøre ved at bruge en elektrisk tandbørste og et Oral-B Dual Clean tandbørstehoved, frem for en helt almindelig manuel tandbørste. Hvis du ikke behandler dine tænder ordentligt, kan det ende med, at du bliver nødt til at gå til din tandlæge for at få ordnet dine huller og i værste fald også få behandling for tandkødssygdomme som paradentose også kaldt for de løse tænders sygdom.

Dette kan også blive meget dyrt og ubehageligt i længden, både for dig og din pengepung. I stedet for at bruge en masse penge på tandlægebesøg, kan du forebygge problemerne ved at bruge et Oral-B Dual Clean tandbørstehoved, som sikrer dig mod en masse ubehageligheder.

Fordelene ved et Oral-B Dual Clean tandbørstehoved

Der er mange fordele ved at bruge et Oral-B Dual Clean tandbørstehoved i forhold til en helt almindeligt manuel tandbørste.

Med børstehovedets to bevægelige børste, rengør de tænderne dobbelt så effektivt sammenlignet med en gammeldags manuel tandbørste, når du børster tænder. Desuden fjerner de også dobbelt så meget plak på tænderne, hvilket betyder mindre bakterie ophobningen mellem tænderne. Denne dobbelt så grundige rengøring af tænderne gør, at du også får en meget mere frisk mund. Et Oral-B Dual Clean tandbørstehoved giver også dit tandkød en mere sensibel børstning, så du slipper for overbelastning af tandkødet, samt får en bedre rengøring. På den måde kan du slippe for mange grimme og ubehagelige overraskelser i form af tandkødssygdomme.

Slut med birkes i tandkødet

Dette super gode tandbørstehoved kommer helt ned til de områder i munden, hvor det normalt er meget svært at komme til med en almindelig tandbørste. På den måde slipper du for at rende rundt med gamle madrester mellem tænderne – altså slut med birkes i tænderne efter morgenbrødet er indtaget.

En billigere løsning

Desuden er Dual Clean tandbørstehovedet erstatteligt, så du ikke skal ud for at bruge penge på nye tandbørster hver tredje måned, som tandlæger verden over anbefaler.

I stedet for at smide en masse penge ud af vinduet på unødvendige tandlægebesøg, så brug dem i stedet på det kompetente og effektive Oral-B Dual Clean tandbørstehoved. De kan fås til en meget fornuftig og overkommelig pris, så du kan bruge alle dine spar penge på alle de ting, du hellere vil bruge dine penge på.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.