Gastronomisk Teambuilding i København

juli 9, 2013 by teambuild

Teambuilding i København kan være mange ting. For nyligt åbnede Københavns Kommune op for at man kunne leje deres anlæg til firma arrangementer.

F.eks. anlæg som Kongens have eller Fælledparken er nogle af de steder man måske vil kunne leje i fremtiden. Men der er visse aktiviteter som er ekstremt populære som teambuilding i København. Det er nemlig teambuilding i form af kokkeskoler /madlavningskurser. Madlavningskurserne kan have mange forskellige formål. Det kan bl.a. ligge sig op af de kendte kokkeskoler som man kender fra tv programmerne, der er bygget op som konkurrencer. Andre madlavningskurser er opbygget omkring enten forskellig temaer, f.eks. Sushi, Årstidernes råvarer, eller måske bare en hyggelig aften, hvor man laver noget ekstraordinært mad.

Madlavningskurser har den store fordel at næsten alle kan være med og gider være med. Enten kan man tage den meget aktive rolle i køkkenet og kæmpe for sit hold, eller også kan man smage på vinen og hjælpe med til det sociale, som det oftest er når der er mange mennesker i et køkken. Madlavningskurser er altid sociale, og hvis man tager madlavningskurserne som er bygget op som en konkurrence, så får man også styrket holdånden iblandt deltagerne. Specielt konkurrenceelementet madlavningskurserne er spændende for mange virksomheder, da man også får testet sine deltagere af i stressede situationer.

Gastronomisk Teambuilding i København er præget af udfordringer / aktiviteter i forskellige prislejer. Alt efter budget kan prisen gå fra 350 DKK til 2000 DKK ex moms per person. Hvis man leder efter madlavningskurser i centrum af København, så er der mange seriøse leverandører, men prisen er også højere end hvis man kan slække lidt på kravene og tage lidt ud af byen. Der er bl.a. kokkeskoler i København Centrum, på København N samt på Amager Strandvej. Alle mulighederne er rigtig gode, men ligger også i 1.000 + prisklassen. Til gengæld er det gode ved madlavningskurser at man både får en oplevelse og spisning inkluderet i prisen, til forskel fra andre arrangementer hvor man først skal afholde arrangementet, og derefter ud og spise, eller omvendt.

Om du skal bruge gastronomisk teambuilding eller en anden form for teambuilding i København, så er der et sted der er nemt at gå hen for inspiration. På teambuilding.dk kan man finde 100+ aktiviteter i hele landet, og man kan søge på priser, aktiviteter, postnumre og antal deltagere. Derved kan man altid finde frem til aktiviteter der ligger inden for ens prisleje som kan leveres i det rette område. Der er også en telefontjeneste hvor man kan ringe for at få rådgivning omkring valg af teambuilding aktiviteter.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *