Solbriller med styrke er den bedste løsning

juli 15, 2013 by Dennis

Solbriller er godt for mange ting, blandt andet indenfor sport, hvor de ofte bæres i forbindelse med cykling, golf, beachvolley og mange andre sportsgrene. Selvfølgelig bruges de også i al almindelighed. Udfordringen er hvis man bruger briller, altså er nærsynet eller langsynet, og samtidig også ønsker solbriller med styrke. Hvilken løsning skal man så vælge?

Hvis du er brillebærer, så kender du sikkert til den populære effekt i brilleglas, som bliver røgfarvet alt efter hvor meget solen skinner osv. Ofte bliver de farvet bare solen skinner bag en sky, og man kan aldrig selv styre hvornår der skal farve til, og hvornår man bare vil have de almindelige glas.

Der findes også morfar-udgaven, hvor man har et par glas man lige kan vippe ned foran de andre. Idéen er ganske god, men ofte går man rundt med glassene oppe, og ligner en anden Mickey Mouse. Det er heller ikke helt holdbart i længden.

Det smarteste er at have 2 sæt briller, et almindeligt sæt, og et sæt solbriller som man kan veksle mellem. Nogle vil måske hævde det er besværligt, men med de smarte etuier vi har i dag, er det intet problem – brillerne fylder ikke noget i tasken.

2 sæt koster da kassen?

Hvis du går efter 2 mærkevare-briller, så er det klart det hurtigt kan løbe op. Men også dette findes der en løsning på. Kan du se bort fra hvad der står af mærke på stellet, og lader der stå foof i stedet for Armani eller Hugo Boss, så bliver det ingen bekostelig affære. Det bedste er at mærkerne sikkert laves samme sted.

Materialerne er nemlig de samme, og du får derfor samme høje kvalitet ved at købe briller hos foof. De har blot valgt ikke at tjene så meget på hver enkelt brille, og samtidig undgå fordyrende mellemled. Derfor kan du faktisk få 2 sæt briller, til prisen for én designer-brille fra de fleste andre optikere. Så kan du selv vælge om det skal være 2 sæt solbriller med styrke, eller om det skal være en brille og en solbrille.

Hvis du tænker at designet måske ikke er så smart, så skal du tage et smut forbi deres hjemmeside. Alle deres stel er opkaldt efter kendisser, og laver man en sammenligning, så ligner deres stel til forveksling dem de kendte bruger. Du kan dermed blive den nye Travolta, Kidman eller Cruise.

Nu er tippet hermed givet videre. Så er det kun op til dig at finde de rette solbriller med styrke.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *