MB Networks A/S

februar 22, 2015 by AlexanderOlsen

MB Networks er specialister i fiberoptik samt fiberoptiske netværksløsninger. Deres ekspertise og speciale er fiberoptiske løsninger. De har en bred vifte af kunder og har blandt andet udrullet fiberkabler for danske energi- og elselskaber, offentlige myndigheder, bolig- og antenneforeninger og mange flere. Den største opgave til dags dato er at de har fået til opgave at have ansvaret for fibernetværket på det nye danske superhospital, der hedder DNU og har beliggenhed i Skejby. Deres ekspertise gør at de kan installere fiberløsninger i alle sammenhænge, både til hjemmet, kontoret, industrien med mere. Med fagtermer kaldes disse forskellige installationer bl.a. FTTH, FTTO, FTTB og lignende, hvilket står for Fiber to the home/office/building osv. Uanset i hvilken sammenhæng det bliver installeret, udføres arbejdet med en høj kvalitet af fiberkabling og fusionssplidsninger så effektiviteten af fiberløsningen er størst mulig og kunden får det bedste resultat. De kan prale af at have en succesrate på fibersplidsninger på over 99 %, hvilket er bevis på utroligt høj kvalitet og veludført arbejde.

Optiske fiberforbindelser øger datakapaciteten mange gange i forhold til kobber. Dæmpningen og tabet af signalstyrke er nærmest ikke tilstede og komplet ubetydeligt. Fiberkabler kan derfor, forudsagt at det er med korrekt udførte fusionssplidsninger, trækkes op til 100.000 meter uden forstærkning. De traditionelle kobberkabler klarer kun omkring 100 meter. Dette gør det optimal til brug ved store afstande med langt mellem bygninger; f.eks. mellem kontor og lagerbygning.

Fiber to the home (FTTH) er de seneste blevet meget udbredt og meget almindeligt hos de fleste huse. I starte mente man at det var unødvendigt at lægge fibernet ud til almindelige huse, men det viser sig at være godt at man gjorde det. Det er nødvendigt hvis man vil udnytte internettet optimalt på grund af mange datakrævende tjenester som f.eks. live-streaming, diverse internetbaserede spil og ikke mindst datakrævende arbejdsopgaver.

Fiber to the office (FTTO) er de seneste år blevet en nødvendighed for mange virksomheder, da kobberløsninger simpelthen ikke er tilstrækkeligt effektive. Især for virksomheder med meget datakrævende opgaver og arbejde er det vigtigt at bruge fiberløsningen. Ikke blot er fibernetværk meget hurtigere men det kan også transportere langt større mængde data. Dette er blot nogle af de mange fordele ved fiberoptiske netværksløsninger og MB Networks er hvis ikke den førende så i hvert fald en af dem inden for faget, fiberoptisk netværksløsning. Efterhånden som teknologien er blevet mere og mere udviklet er priserne også blevet overkommelige og er efterhånden i de fleste tilfælde billigere end de gamle kobberløsninger.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *