Gode fif opgradering af sommergarderoben

juni 19, 2016 by shinydk

Selvom det for tiden er mærkeligt vejr og sommeren kan synes meget langt væk, ved vi jo alle at sommeren nok skal komme – på et eller andet tidspunkt. Man vil gerne se lækker ud i et sommerligt outfit, og dette kan være en rigtig dyr fornøjelse. Det er som om at sommertøjet fra sidste år bare ikke er smart længere. Det kræver noget nyt!

Sommeren appellerer til at man har lyse farver på gerne med en masse fine prints. Et helt stort hit i år er blomster! Og kjolerne med blomsterne behøver bestemt ikke at koste en jetjæger, bare se her.

Men hov, hvordan kommer man ikke til at ligne en som har iført sig mormors gamle dug fra sommerhuset? Her kommer tre fif til at bærer en lækker blomstret sommerkjole, uden at se dum ud..

  1. Det er ALLER vigtigst at vælge den pasform, som passer bedst til ens krop. Er man slank kan man bære de stramme bodycon kjoler med bravur, men også lavere piger vil se rigtig fine ud i en stramtsiddende bodycon kjole. Er man ikke vild med at kjolen sidder for stramt, kan man derimod vælge de fine skater kjoler. Selvfølgelig skal størrelsen også være helt rigtigt!
  2. Det er  vigtigt at vælge de HELT rigtige print. Er man mest til små blomster, mange blomster, store blomster eller få blomster. Det er en smagssag og er op til hver enkelt.
  3. Når man har fundet den helt rigtige kjole, er accessoiresene også vildt vigtige. Hvis kjolen er uden ærmer, kan man med fordel finde en cardigan eller blazer til de køligere sommeraftener. En god ide er at finde en cardigan eller blazer i en neutral farve eller en farve som matcher blomsterne i kjolen.

Hvis de tre fif overholdes, kan det garanteres at man vil blive super lækker med smukke sommerkjoler i sommervarmen.

God fornøjelse!


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *