Triwa solbriller – Midnight Sean

juni 19, 2016 by Steen M. Nielsen

Anmeldelse af Triwa solbriller – Midnight Sean

Anmeldelse af Maria Jensen – 25 år og studerende. 

Redigeret af Steen M. Nielsen.

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det er på tide at få styr på både tøj og accessories til den solrige årstid. Jeg har været tidligt ude i år og har allerede nu fået styr på alle mine accessories til den kommende sommer. Senest har jeg købt et par nye Triwa solbriller – modellen Midnight Sean, som jeg ser frem til at bruge hele sommeren igennem. Jeg har allerede haft mulighed for at prøve min nye solbriller i forbindelse med en rejse til Malaga. Dermed er jeg blevet klogere på, hvilke fordele solbrillerne byder på.

I denne anmeldelse vil jeg komme med min personlige mening om Triwa ”Midnight Sean” solbriller.

Pragtfuld design og udtryk inspireret af 50’erne

Personligt er jeg helt forelsket i det skønne og unikke design, der er tydeligt inspireret af 50’erne. Da jeg modtog mine solbriller med posten for få uger siden, blev jeg lykkelig over, at designet var lige så flot, som jeg havde fået indtrykket af på billedet. Det er nemlig en realitet, at disse solbriller skiller sig markant ud fra traditionelle sorte solbriller.

Skal jeg beskrive designet på disse solbriller med 3 ord, så vil jeg sige, at det er elegant, afdæmpet og stilfuldt. Umiddelbart vil jeg mene, at solbrillerne passer bedst til mænd og kvinder med et mindre ansigt. De passer i hvert fald helt perfekt til mit slanke ansigt, hvor det flotte design kommer til sin ret.

Noget af det første jeg lagde mærke til var de mønstrede spidser, som i den grad tiltrækker opmærksomhed. Selvom det er en mindre detalje, så gør det noget helt unikt for disse solbriller. Det var i hvert fald en af de detaljer, som jeg forelskede mig i, da jeg kiggede på smarte solbriller til kvinder. Jeg kan også rigtigt godt lide det skarpe og firkantede udtryk, der skiller sig ud fra andre solbriller fra Triwa.

Flot glas og perfekt beskyttelse

Da jeg kiggede efter solbriller, blev jeg hurtigt tiltrukket af Triwa Midnight Sean, fordi jeg læste, at glasset var fra Carl Zeiss Vision. Spørger du mig, så er Carl Zeiss Vision blandt de dygtigste optikere, hvilket naturligvis havde en vis indflydelse på mit valg.

Da jeg for nyligt tilbragte en uge i Malaga, fik jeg for alvor sat mine solbriller på prøve. Jeg var nemlig spændt på at finde ud af, hvor god beskyttelsesværdien var. Heldigvis levede solbrillerne op til, hvad der blev lovet – nemlig 100 % UV-beskyttelse, så der var heller ikke en finger at sætte på det.

5 ud af 5 stjerner for solbriller i verdensklasse

Skal jeg komme med en samlet vurdering af de omtalte solbriller, så vil jeg helt sikkert give dem 5 ud af 5 stjerner. I den anledning er der naturligvis nogle faktorer, som jeg finder særligt relevante at fremhæve:

  • Flot design
  • Høj kvalitet
  • Maksimal UV-beskyttelse

Jeg har i øvrigt købt solbrillerne for den nette sum af 994 kr. ved watchfelt.dk, hvilket jeg synes er en fair pris. Solbrillerne er unisex, og jeg vil da også mene, at de sagtens kan bæres af både mænd og kvinder.


1 kommentar »

  1. Arne siger:

    Interessant. Måske man skulle indlede et samarbejde med de der forhandlere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *