Gode råd til sundt hår

august 21, 2017 by cutncool

Har du problemer med at holde håret sundt, eller er du bare i tvivl om, hvorvidt du gør det rigtige? Så får du her en række gode råd til at holde håret sundt og nærende. Desuden et godt råd til hvordan du finder en god frisør, der forstår dig.

Bliv klippet hver 3.-4. måned

For at undgå de slidte og tynde ender, er det en god idé at bliver klippet ofte – i sær hvis du drømmer om at få langt hår. Ved at få taget spidserne hver 3.-4. måned, undgår du at håret bliver trevlet og ser ødelagt ud. Når man på denne måde får taget en lille smule af hver gang, så undgår du at håret spalter og kombineret med en god balsam, bliver håret sundere og stærkere i takt med, at det vokser.

Brug en god børste

Ved at bruge en god børste sørger du for at øge blodcirkulationen i hovedbunden. Derudover fordeler du fedtet fra hovedbunden i håret, når du børster og det giver håret glans og fjerner det affald, der findes i håret. Dette er med til at højne den generelle sundhed i håret, hvorfor mange oplever at håret vokser hurtigere efterfølgende.

Varmebeskyt dit hår

Når man bruger føntørrer eller glattejern, er det meget hårdt for håret. Mange er ikke klar over dette, men den skadelige virkning på håret kan faktisk undgås. Ved at bruge varmebeskyttende produkter, sørges der for at håret ikke bliver skadet på samme måde og det sørger for at holde på glansen.

Find en god frisør, du stoler på

Det er vigtigt at have et godt forhold til sin frisør og lade dem lære dig at kende, så de bedre kan hjælpe dig med frisuren. Derfor er det vigtigt at finde en dygtig frisør, da en god klipning kan gøre en stor forskel. Man kan hurtigt se om folk er uddannede eller ej, da en klipning tager i hvert fald en times tid, hvor den professionelle frisør hele tiden sørger for at kvaliteten af klipningen er i orden.

Står du og mangler en frisør i Århus C, kan du passende tage en snak med Cut n’ Cool i Thorvaldsensgade lige her. Her bliver du mødt i øjenhøjde og der bliver taget udgangspunkt i dine ønsker og behov. Desuden er frisørerne her opdateret med de nyeste trends, så du ligeledes kan få gode råd med på vejen, hvis du vil prøve noget nyt eller bare i tvivl om, hvordan dit hår bliver plejet bedst muligt.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *