Har du talt med din tyverialarm idag?

november 19, 2013 by thomasloewe

Det er et faktum at julen nærmer sig, og det er et faktum at der i Danmark er over 40.000 indbrud årligt. Langt de fleste af disse indbrud begås når familien er ude, og hvilken dag er mere oplagt at begå indbrud på , end juleaften?

Hvis du hører til en af de mange danskere, der følger med i nyhederne og deres omtale af de mange østeuropæiske tyvebander og den stigende tendens til organiserede indbrud, så er der godt nyt. Det er nemlig hverken dyrt eller besværligt at opgradere sikkerheden mærkbart i hjemmet. Her kommer to måder at sikre hjemmet på – en gratis og en der koster lidt.

Den gratis måde – op på politistationen

Det er ikke et forslag, men (næsten) en ordre! Hos politiet kan du kvit og frit hente et Operation Mærkning sæt, som du kan bruge til at mærke dine ejendele med. Du får altså et redskab med, som kan ridse dit CPR-nummer i de ønskede ejendele, og dermed sætter du et mærke som tyven ikke kan gøre andet ved end at slibe væk – hvilket mindsker varens værdi, og gør det sværere at sælge på det sorte marked – netop fordi det pludselig bliver meget tydeligt at det er et stjålet produkt der er tale om. Der følger også klistermærker med, som du kan sætte på din postkasse og på dine døre, til skræk og advarsel.

Metoden der koster lidt

Det kan vise sig at være en rigtig god investering, og du vil med tiden sikkert ikke fortryde det – hvis du vil opnå maksimal sikkerhed, bør du kigge efter en HouseGuard tyverialarm. Det er en dansk virksomhed, og du kan få alverdens udstyr til denne – røgsensor, bevægelsessensor, laserhegn, dør- og vinduessensor, og meget mere. Den monteres let ved hoveddøren, og alle enheder tilkobles trådløst. Du kan tilkoble i alt 30 enheder trådløst, hvilket er mere end rigeligt medmindre det er et helt slot der skal sikres. Det smarte ved en HouseGuard alarmløsning, er at det er uden abonnement, så der er ingen høj månedspris der skal betales, og så ejer du fuldstændig selv systemet, og råder selv over det. Det eneste du skal betale, er et SIM-kort og et lille billigt mobilabonnement ,så du kan få besked på din mobiltelefon hvis der foregår noget mistænkeligt ved familiens hjem.

Du kan i dag få meget avancerede tyverialarmer for få penge, og det er værd at tage med i overvejelserne hvad du helt præcist forventer af et alarmsystem. Typisk kan selve alarmpanelet opgraderes med lige netop det du ønsker, lige fra overvågningskamera til dørsensor. Derfor behøver du ikke investere et stort beløb i starten, men du kan nemt indkøbe flere enheder senere, hvis du føler at i er mere udsat for indbrud end før.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.