Hold dig slank til ferien

april 29, 2014 by gooose

De fleste Danskere tager på sommerferie i perioden fra juni til og med august, og derfor går den vilde jagt på billige flybilletter ind allerede i det tidlige forår, eller endda endnu før. Når rejsen skal bestilles betyder det tilsyneladende rigtigt meget for os Danskere at vi kan slippe så billigt af sted på ferie som muligt. Men når vi så kommer frem til destinationen, så skal der heller ikke så meget til før vi brokker os over de forhold som vi kommer frem til på ferien. Dette er en meget almindelig adfærd for os Danskere der rykker på ferie sydpå. Men prisen, de må jo heller ikke være for høj, så derfor er vi altså en gang imellem lidt dobbeltmoralske på det område.

Vil gerne holde os slanke eller tabe os inden ferien

Lige som det er til bryllupper, så er det også ganske almindeligt at skulle tabe sig, eller i det mindste holde sig så slank som overhovedet muligt når vi skal i de små speedos eller i bikinien. For vi vil jo gerne se lidt sunde ud når vi skal vise vores blegfede kroppe i det sydlandske ved poolen eller på stranden. Så derfor begynder mange Danskere at træne sig op til at tabe sig eller blive endnu mere spændstige til når ferien skal afholdes, som det jo hør og bør sig, så skal vi død og pine ned til poolen eller på stranden og ligge at koge hele dagen, så vi kan blive så brune som overhovedet muligt til når vi kommer hjem igen til Danmark og vide det frem inden den brune kulør falmer igen i løbet af 1-3 uger i det solfattige Danmark.

Mange vælger alternativer til at tabe sig

Der findes et hav af forskellige måder at tabe sig på, og faktisk så er det meget enkelt, i bund og grund går det jo bare ud på at indtage mindre kalorier end du forbrænder hver dag, og så kan metoden i virkeligheden være underordnet. Flere og flere er dog begyndt at tabe sig på juicekure, og der er en stigende interesse på dette område med at lave sin egen hjemmelavede juice, der ikke bare får dig til at tabe dig, men også giver dig en sundere livsstil. Her er der også stor konkurrence på markedet for juicemaskiner, og kampen er stor på dette område, for om du skal vælge en Hurom slow juicer eller en almindelig saftpresser eller juicepresser.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *