Hold dig sund med Multivitamin OmniVegan

maj 6, 2014 by Karina

Multivitamin, OmniVegan

Omni Vegan er 100% vegansk og indeholder dermed ingen animalske ingredienser. Produktet er velegnet til vegetarer og veganere og er godkendt af organisationen The Vegan Society. Produktet lever desuden op til strenge etiske krav, f.eks. er der ingen ingredienser der er testet på dyr og der er ingen kunstige farvestoffer.

Et tilskud af multivitamin kan blive nødvendigt hvis man ikke får tilstrækkelig med vitamin og mineral gennem kosten, og kroppen behøver vitaminer og mineraler for at kunne fungere normalt. Immunforsvaret har bl.a. brug for A-, B6- og B12-vitamin, zink, kobber og zelen. Muskler, hjerte og blod skal bruge B1-, B6- og B12-vitamin, calcium og magnesium for at kunne fungere optimalt. Knogler, tænder og bindevæv behøver C-, K2-, og D-vitamin, calcium, magnesium, mangan og zink for at kunne genopbygges normalt. Da kroppen ikke selv kan danne de nødvendige vitaminer og mineraler, må man få det gennem kosten.

OmniVegan er god til vegansk eller vegetarisk. Du vil finde en effektiv diæt tillæg ved at vælge OmniVegan. Det OmniVegan anses for god til at fuldføre kost balance. De fleste af pigerne tage dette supplement til at opfylde de krav i hoveddelen. Husk, at OmniVegan er 100 % naturligt kosttilskud, der er grunden til, at det er sikkert for den menneskelige krop og sundhed.

Sådan bruges OmniVegan?

Ved hjælp af OmniVegan ikke er et problem. Det er mest brugt til juice. Mange har prøvet det med en afbalanceret kost. Det er nødvendigt at tage den afbalancerede diæter ved hjælp af OmniVegan. Uden brug af en afbalanceret kost er det ikke muligt at opnå en god sundhedstilstand. At tage 1 tablet om dagen anbefales af læger.

Det kan være svært både at have overblik over hvor meget vitamin man har fået og hvilke vitaminer man mangler. For vegetarer og veganere kan det ydermere være svært at finde ét kosttilskud der dækker alle vitaminbehov. OmniVagan multivitamin er dog ikke kun interessant for vegetarer og veganere. Flere og flere bliver bevidste om dyrevelfærd og hvad der bliver puttet i vores fødevarer m.m. Så mange vil af etiske årsager blive glade et produkt som OmniVegan.

Med Biosyms høje kvalitetskrav til sine produkter, er man sikret at OmniVegan multivitamin er gennemkontrolleret og lever op til de nyeste forskningsresultater. Animalske vitaminer som nomalt findes i almindelige multivitaminpiller, er erstattet af vegetabilske vitaminer med tilsvarende effekt.

Med OmniVegan har Biosym skabt et unikt kvalitetsprodukt, der er helt fri for uønskede, skjulte ingredienser. Det er en helt ny standard inden for kosttilskud. Omnivegan er velegnet til alle der ønsker et rent produkt.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *