Hungry.dk – Danmarks bedste fastfood!

marts 25, 2014 by Jensen

Markedet for fastfood er domineret af både danske og internationale virksomheder. Det kan derfor være svært, for en ny virksomhed, at skabe sig et brand på markedet. Det er dog sket, og tiden, hvor Just Eat dominerede markedet for fastfood er overstået. Vi har nu flere alternative portaler, hvorfra maden kan bestilles. Portaler, som prioriterer andre faktorer end Just Eat. Portaler, som sætter brugeroplevelsen og servicen over alt andet, for at skabe den bedst mulige portal.

 

hungry.dk er Danmarks nyeste, store portal for fastfood. Siden etableringen er det kun gået én vej, nemlig fremad. Den store vækst har medført en dominerende rolle på markedet for hungry.dk, som i dag er en stor konkurrent til den velkendte virksomhed, Just Eat. hungry.dk prioriterer, i samarbejde med virksomhedens samarbejdspartnere en række værdier. Et udpluk af værdierne er som følger;

 

Brugervenlighed

 

Systemet bag hungry.dk danner rammerne for en brugervenlig portal, hvor det er let af navigere og bestille fastfood. Systemet er veludviklet, og udarbejdet med det faktum in mente, at det skal være simpelt, nemt og elegant. Systemet lever op til alle disse værdier, og virksomhedens helt grundlæggende værdisæt. Her formår hungry.dk for alvor, at tage afstand fra markedets store som små konkurrenter.

 

Brugeroplevelse

 

At anvende hungry.dk er en oplevelse. Købeprocessen er nem og overskuelig fra start til slut. Der er jævnligt rabatter og nydelige grafiske elementer. Alt i alt er bestilling af mad fra portalen en oplevelse i sig selv. På netop dette punkt er konkurrencen stor, og der bliver presset fra diverse fronter og kanter fra kendte som ukendte virksomheder.

 

Priser

 

En af virksomhedens helt grundlæggende værdier er, at det skal være fordelagtige priser. Det er det uden tvivl også. Priserne minder på mange punkter om konkurrenternes, og i bund og grund er de det også. Forskellen er blot, at hungry.dk løbende tilbyder rabatkoder i den ene og anden forbindelse. Der er derfor, næsten altid, mulighed for, at få produkterne billigere hos hungry.dk end hos konkurrenterne.

 

Udvalg

 

hungry.dk samarbejder med mange restauranter og pizzeriaer i hele landet. Derfor kan portalen tilbyde et uhørt stort udvalg. hungry.dk har dermed et udvalg, som både dækker usund og sund fastfood, og diverse andre supplerende produkter. Der kommer løbende nye samarbejdspartnere, som hjælper med at skabe et endnu større udvalg hos portalen.

 

Service

 

Her tager hungry.dk skridtet videre, og trækker mange kilometer fra konkurrenterne. Der er hurtige svartider, mulighed for at chatte med en medarbejder, ringe til kundeservice og ikke mindst sende en mail. Derudover kan virksomheden kontaktes på Facebook og diverse andre sociale medier. Høflige folk sidder altid klar til at hjælpe dig.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.