Træpiller og briketter i bedste kvalitet

marts 26, 2014 by AlexanderOlsen

Leder du efter et sted, hvor du kan få gode råd om træpiller, briketter og biobrændsel? Så er Ravn.cc lige stedet for dig. Hos Ravn.cc sælges der alt inden for. Du kan både få rådgivning ved at kigge rundt på deres hjemmeside og ved at ringe til Per Ravn.

Træpiller i høj kvalitet
Ravn.cc sælger to forskellige træpiller henholdsvis Viborg pillen og Jyde Pillen. Viborg Pillen har en utrolig høj kvalitet, og er anerkendt rundt i hele Europa hos store producenter, såsom Woodox, German Pellets og Flexheat. Pillen består af ren savsmuld, hvilket giver meget lidt aske og ingen slagger. Jydepillen er en mere typisk pille, der bruges på mindre fabrikker, der har brug for træpiller i god kvalitet uden at betale for meget.

Køb træbriketter lokalt
En billig pris er ikke altid det vigtigste, når du skal købe briketter til firmaet eller hjemmet. Der er nemlig stor forskel på kvaliteten, og der findes mange billige produkter, der har store ulemper, når de skal bruges. Nogle briketter har en kemisk lugt, når de brændes. Andre produkter er decideret uegnet til at opvarme, da nogle briketter svulmer op til 50% under afbrænding, og samtidig ikke brænder tilstrækkeligt. Desuden ses det oftest ved de billige produkter, at de smuldre meget, og derved efterlader en stor rengøring.
Hos Ravn.cc forsøger man hele tiden at holde en god kvalitet på træbriketterne, da de ved, hvad der kræves for at have et produkt, som kunderne vil sætte pris på. Desuden er produkterne blevet nøje testet, så kunden få det mest optimale produkt får sine penge. Så hvis du skal have gode briketter, så køb dine træbriketter fra Viborg i Midtjylland. du vil helt sikkert få stor tilfredshed med disse produkter.

Desuden sælger Ravn.cc også biobrændselsanlæg i alle størrelser lige fra 12 kW, der er beregnet til villaer og mindre erhverv, og helt op til 500 kW, der kan bruges til store landbrug og gartnerier. Du kan derved bestille det hele i en stor pakke, så du er helt klar, når de kolde måneder kommer.

God service, når du handler lokalt
Når du handler hos Ravn.cc kan du være sikker på en god service, da de tilbyder:
– levering til døren
– Egen lastbil
– Egen truck
– Eget lager
Desuden tilbyder Ravn.cc en god garanti, hvis træpillerne ikke skulle passe til din brændeovn. Skulle der alligevel opstå problemer undervejs, så forsikre Per Ravn en god service ved at samarbejde med kunden, så begge parter er tilfredse.

 


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.