Labelmaskiner som Dymo LabelWriter er en god investering

juli 18, 2013 by Dennis

En Dymo LabelWriter, eller en såkaldt labelprinter, kan bruges til mange ting. De kan gøre det hele lidt nemmere i hverdagen, f.eks. især når det kommer til at huske hvilke ting der er ens egne, og hvad der er andres, hvis der er tale om identiske produkter. Det kan være f.eks. børnenes madkasser, deres skab i børnehaven eller lignende. På labelen skriver man blot navnet, og så er det til at skelne.

Det kan også gøre det meget nemmere med labels på f.eks. skuffer, skabe, kasser og lignende arkiveringsmuligheder. På labelen skriver du blot kategorien for indholdet, eller evt. det eksakte indhold. På den måde er det nemt og hurtigt at finde det man leder efter.

Labels kan også bruges som tyverisikring, hvis de placeres f.eks. på et musikinstrument, eller kassen/holderen til dette. Det giver dog ingen garanti, men det er lidt mindre attraktivt at stjæle noget der er mærket, fremfor noget der ikke er.

Mange forskellige Dymo og Brother modeller

Har du fået øjnene op for en labelmaskine, så findes der forskellige modeller. Dymo er altoverskyggende på markedet, men bl.a. Brother har også nogle ganske gode modeller på markedet. Man kommer dog, som sagt, ikke uden om Dymo. En af de mest populære labelmaskiner fra Dymo lige nu, fås i 3 varianter, nemlig:

  • LabelWriter 450
  • LabelWriter 450 Duo
  • LabelWriter 450 Turbo

Standardmodellen tilbyder hurtig og smart udskrivning af etiketter, til mange formål. Blandt andet til konvolutter, pakker, arkivering, lager, stregkoder og meget andet. Den kan udskrive op til 51 etiketter pr. minut, beregnet ud fra en adresseetiket med 4 linjer. Du kan udskrive direkte fra de gængse programmer som Word, Excel og Outlook eller med Dymos egen software.

Tilføjelsen i Duo modellen er, at det med denne også er muligt at udskrive D1-plastetiketter, udover de almindelige etiketter. Disse er endnu mere slidstærke og holdbare, og egner sig rigtig godt til hårde overflader, som på computere, tablets, telefoner o.l. Den kan i øvrigt udskrive op til 71 etiketter pr. minut.

Skal du have fart over feltet, men ikke behøver at kunne printe på D1-plastetiketter, så kan du vælge Turbo modellen, som også kan printe helt op til 71 etiketter i minuttet. Fælles for dem alle er, at de anvender en termisk printteknologi. Det vil sige der ikke er noget blæk eller toner, som skal udskiftes med tiden. De har i øvrigt også en smart dvalefunktion, som sparer strøm når den ikke bruges.

Så med sådan en LabelWriter, kan du få en nemmere og mere tryg hverdag. Du kan også finde din Dymo LabelWriter 450, ved at klikke på linket. Du kan også læse mere om de forskellige Dymo modeller.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *