Lækre Tv Borde Der Gør Noget Ekstra For Indretningen i Dit Hjem !

august 10, 2015 by OBUZI

Møbler og den øvrige indretning siger ofte noget om hvem vi er, og er særdeles en vigtig parameter når man skal beskrive stemningen i et rum. Man kan nemt undervurdere hvor meget valget af de rette møbler betyder for det udtryk dit rum giver.

Nutidens tv arrangementer udgør næsten altid centrum i danske stuer, og derfor er et tv bord uundværligt i en stue eller på et værelse, hvor man har et tv arrangement. Det kræver derfor et pænt og praktisk tv bord at gøre det rigtigt og lækkert. Et tv bord er andet og mere end blot et podie til skærmen. Et flot tv møbel kan ligeledes bruges som lav reol, bord eller lav skænk i hjemmet.

Skal du ud og købe et nyt Tv Bord?

At shoppe efter møbler til sin nye stue eller sit nye værelse kan være sjovt men også anstrengende. Man vil altid spare en hel masse tid hvis man ved hvad man går efter, men i nutidens møbelbranche går der ikke én dag uden en ny lancering af et møbel med diverse funktioner og stilarter. Man kan derfor nemt undervurdere hvor meget et flot tv møbel egentlig kan gøre for boligindretningen.

Et godt og praktisk tv bord og HiFi møbel bør som minimum have en indbygget kabelskjuler, så ledninger fra DVD-maskiner, receivere og lignende kan føres diskret bagud. Derudover spiller møblets design en central rolle for boligindretningen og det udtryk rummet giver. Da tv borde findes i flere forskellige materialer: alt fra glasborde, højglans, MDF og til massivt træ – bør man altid først overveje hvilket materiale der passer bedst ind til stuens indretning, da der er stor forskel fra eksempelvis et højglans tv bord og et tv bord i massivt træ. Et tv møbel med opbevaringsplads, eksempelvis skuffer, er altid et bonus.

Vælg det rigtige Tv Bord

Nutidens tv arrangement er i særdeleshed præget af kolde digitale gadgets, hvorfor et valg af et tv bord i naturligt træ altid vil være at foretrække hvis man ønsker at gøre noget ekstra ud af boligindretningen. Et tv møbel i massivt træ kan nemt leve op til nutidens trend; den stilrene indretning, og være med til at skabe et moderne og stilrent udtryk i indretningen med en fin dynamik og balance mellem træets varme og diverse gadgets i stuen.

Det danske møbelfirma OBUZI er kendt for at designe og fremstille flotte og elegante tv borde og hifi møbler i massivt træ og jernframes som balancerer godt med tidens Tv & HiFi udstyr.

OBUZI tv borde er designet med elegante og praktiske detaljer og står for dansk kvalitetsdesign af sublim kvalitet. Møblerne fra OBUZI er skabt med en helt bestemt idé og personlighed, hvor det funktionelle og æstetiske går op i en højere enhed. Kombinationen af det rige og massive træ med jernstel resulterer i en fin og moderne Loft stil som passer til langt de fleste hjem. Samtlige tv borde har indbyggede kabelskjulere, hylder og skuffer. Møblerne fremstilles af bæredygtige og massive træsorter som vil modstå dagligdagens påvirkninger og belastninger – og vil bevare deres smukke appel mange år frem.

OBUZI møbler forhandles blandt andet gennem Indie Living, hvor du kan se et stort udvalg af tv borde og tv bænke i flere forskellige træsorter, nuancer og størrelser.

For mere info er du altid velkommen til at besøge obuzi.dk


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.