Hvilke herresko skal jeg købe til foråret?

marts 20, 2012 by nicolaiohlsen

Nu er det efterhånden ved at være forår, hvilket også betyder at du skal købe nye sko. Så er spørgsmålet blot; “Hvilke sko skal jeg købe denne gang?”.

På det seneste har sko som Vans og New Balance været monster populære, så det ville naturligvis var et oplagt valg, at vælge enten et par New Balance eller et par Vans, men klassikere som Converse krydre også stadigvæk markedet med lækre nye modeller.

Vans

Det seneste stykke tid har Vans været en stor del af moden blandt unge i Danmark, det er meget sjældent, at du går forbi en teenager, der ikke ejer et par Vans – eller i det mindste ville ønske, at han/hun ejede et par.

Oprindeligt var Vans et brand tiltænkt skatermiljøet og der skulle også gå mange år inden brandet begyndte at bevæge sig ud fra skatermiljøet og ind i det mere mainstream miljø.

Det er modellen Vans Authentic, der på det seneste er blevet enormt populær blandt unge og Vans har naturligvis valgt at udnytte denne mulighed, så derfor produceres i Vans Authentic i rigtig, rigtig mange forskellige farver og farvekombinationer.

Vans Authentic koster 549,75 DKK.

New Balance

New Balance startede i 1906 med at producere løbesko, hvilket virksomheden har gjort lige siden. Deres produktion af løbesko foregår stadig i bedste velgående, men brandet har siden da udvidet med produktion af modesneakers rettet mode unge.

Som sagt, så har New Balance eksisteret i rigtig længe (både deres produktion af løbesko og modesneakers), men det er først på det seneste, at de virkelig har slået igennem på markedet for ungdomssko.

Det er modeller som U420, U410 og M574, der i øjeblikket hitter blandt unge. Skoen er meget let og er derfor fantastisk dejlig at gå i. Lige som Vans Authentic bliver New Balances sneakers også produceret i mange forskellige farvekombinationer.

Et par sneakers fra New Balance koster 699,75 DKK.

Converse

Converse er en stor og erfaren herre på skomarkedet og har i meget, meget lang tid været populært blandt unge danskere – både de høje modeller og de lave modeller har fundet vej til de unges fødder.

Igen i år har Converses meget farverige og udfordrende sko været populært blandt unge, både i Danmark og i udlandet. Hvis du er i tvivl om hvilke sko du vil investere i, så kan du altid falde tilbage på et par Converse, for så er du både sikret et par sko, der er gode at gå i samt med på moden.

Lige som de foregående år, så har det igen været de enkeltfarvede modeller (sort, hvid, grå, navy osv.), der har været populære blandt de unge.

Et par Converse koster 599,75 DKK – både den høje og lave model.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *