Venindeliv.dk: Brug nettet til at finde nye veninder

marts 19, 2012 by ssj

Hvis du søger nye veninder, er Venindeliv.dk det perfekte sted at starte. Der kan være mange eksempler, på at man mangler veninder i hverdagen.

Fx kan du mangle en veninde til træning, tøj shopping og sladre med om søndagen eller noget helt fjerde.

Vi har derfor sørget for alt hvad du kan drømme om, for at gøre det så nemt for dig, som overhoved muligt.

Når du har oprettet dig på hjemmesiden, skal du oprette dig med IRL godkendelse. På den måde, sørger vi for, det kun er kvinder der er aktive profiler. Og samtidig ønsker at være seriøse omkring deres søgning

Guide til hvordan du finder veninder på Venindeliv.dk

På vores forside, har vi skabt et overblik over alle de nyeste profiler. Men du kan også vælge at se alle de nyeste, fra lige præcis dit område. På den måde, finder du hurtigt din nye veninde.

Du har din egen profil, med informationer og gæstebog. Her kan folk kontakte dig og mange vil byde dig velkommen til siden.

Du kan også bruge siden til at debattere. Enten ved at oprette dit eget indlæg eller deltage i en af de mange debatter, du finder på siden. Der er alt fra husmor råd, til kåring af den lækreste mand.

Når du har brugt siden i et par dage og er faldet på plads, kan du kigge i event sektionen. Her finder du events, som andre brugere har oprettet. Og det er kun fantasien der sætter grænser.

Fx kan det være et kvinde foredrag, cafétur, fredags rock i tivoli eller biograftur. Det eneste du skal gøre, er at trykke ”tilmeld”. Og så har du din invitation.

Vi ønsker dig held og lykke med at finde nye veninder online.

Der sker noget hele tiden

Vi forsøger at forme Venindeliv.dk, ud fra vores brugeres ønsker. Vi har derfor lavet en opslagsside. Her kan du indsende dine forslag, til nye ideér eller forbedringer til siden. Herefter deler vi dit forslag, med resten af kvinder. Og så bliver der stemt på de bedste forslag. Dem der ligger øverst og har flest stemmer, bliver derfor prioriteret først.

Venindeliv.dk er meget åbent forum, hvor alle føler sig velkomne og ingen bliver holdt udenfor. Vi er meget hurtigt vokset, med tilmeldte kvinder fra hele landet.

Man kan aldrig få for mange veninder og det sørger Venindeliv.dk for at du kan holde fast i.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *