Lav din egne smykker

marts 22, 2012 by stationen

Har du øje for mode og håndværk? Og synes du at smykker til tider er for dyre i butikkerne. Så er det heldigt at du kan spare penge, og have det sjovt, ved at lave dine egne smykker.

Find ud af hvilken type smykker, du ønsker at lave. Skriv dine ideer ned og tegn skitser af dine designs i en skitsebog. Kig på smykker i blade eller nettet og få inspiration. Du kan også besøge museer og blive inspireret af kunst og historiske smykker. Tag din skitsebog med overalt og skitser dine ideer, som de kommer til dig. Du kan også gemme fotos og udklip fra blade i en mappe eller en scrapbog til fremtidig brug.

Arbejdsplads og materialer

Udpeg et område af dit hjem til arbejdsplads. Smykkefremstilling kræver en del forsyninger, og det vil tage lidt plads. Du skal både bruge plads til dine smykker, dine forsyninger og plads til at sidde og arbejde. Find et behageligt, godt oplyst område af dit hjem til at designe smykker. Det vil være en god ide med et stort bord, som gør at du kan have plads til mange projekter. Og gør dig selv den tjeneste at få en god stol, det vil du være taknemlig for senere hen.

Fysisk butik eller online?

Du skal også have fundet en god leverandør af materialer. Begræns dig ikke til de lokale butikker. Butikkerne kan også findes på internettet. Så hold øje på nettet efter gode butikker. Mange online-butikker tilbyder rabatter hivs du køber ind i store mængder.

Nogle gange kan dog betale sig at finde materialer i en fysisk butik. Hvis du skal have kvalitetsperler vil du have mulighed for at undersøge perler, komponenter og værktøjer i den fysiske butik. Online vil du være nødt til at stole på beskrivelsen og fotoet på siden. Du kan også spørge om de anbefaler bestemte mærker indenfor værktøjer, såsom bidetang og tænger.

Lav en liste over de forsyninger du får brug for til dine smykker projekter. Almindelige materialer til smykkefremstilling omfatter perler, tråd, snor, tænger, bidetang og hægter.

Hold orden

Hold dine smykker og materialer flot organiseret i små kasser eller opbevaringsbeholdere. Du vil være i stand til at arbejde hurtigere og finde perlerne og de forskellige materialer meget nemmere. I nogle butikker kan du faktisk få specielle opbevaringsbeholdere med små rum lavet specielt til perler.

Overstående var en række tips til hvordan du kan komme i gang med lav selv smykker. Jeg håber du har mod på at gå i gang og får lavet nogle interessante smykker.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *