Mini kjoler og Mary Quant

august 18, 2014 by ingelise

Mini kjoler har altid været et dragende og smart stykke tøj. Mini kjoler findes i en bred vifte af stilarter og farver, mini kjoler er det perfekte stykke tøj, især i månederne sommer.
Deres alsidighed kommer fra evnen til at blive båret enten afslappet under uformelle sammenkomster eller til mere seriøse og finere arrangementer.

Det hele drejer sig om hvilken type tilbehør man bruger sammen med sin mini kjole. Har du bare ben er det den mere afslappede stil, men tager du et par lækre strømper på og et par flotte stilletter, så er det strakt meget mere elegant og kan let bruges til aftenbrug.
Mini kjoler kan passes sammen med forskellige andre beklædningsgenstande såsom jakker, sjaler, tørklæder, strømpebukser mm, som får tøjet til at opnå et anderledes udseende til forskellige lejligheder.

Mini kjolen har udviklet sig fra den tunika inspirerede og helt traditionelle beklædningsgenstand båret af det græske og romerne.
De blev mest populære i 60’erne, da Mary Quant, frustreret over den triste og kedelige teenage mode der var oppe i tiden, gik tilbage til basics og skabt en unik og dragende beklædningsgenstand. Selvom det ikke umiddelbart accepteres, stilen efterhånden fanget på og blev glamourøs og populariseret af de fleste mode divaer og Hollywood-stjerner fra den tid, mest bemærkelsesværdige blandt dem er Marilyn Monroe, divaen husket for hendes berømte kort hvid kjole bølgende alle omkring hende i et mindeværdigt billede.

Mini kjolen startede ud som en lang kjole, og blev så gradvist forkortet, da kvinder blev mere bevidste om deres krop og følte behov for at vise deres tal, samt deres godt tonet ben. Dette blev også hjulpet af kvinder får til sport og arbejder ud, at indse, at deres organer kan stolt æstetisk, i modsætning til i gamle dage, hvor der dækker kroppen blev anset for korrekt.
Mini kjoler varierer i stil med en ændring i snittet og symmetri af beklædningsgenstanden. De kommer også i forskellige stoffer, såsom bomuld, blonder, latex og imiteret læder.
Deres udskæringer kan være symmetrisk eller asymmetrisk, lagdelt eller flyder. Designet kan også varieres ved ændringer i mønstret af halsen, og så kjoler kan indeholde en kutte hals, halterneck, kimono stil V-hals mv.

Da disse kjoler kommer i forskellige nuancer og farver og modeller, kan de bæres overalt og af alle, uanset om man er slank og ikke så høj eller om man er en høj pige med flotte runde former.

Hvis det er svært at finde tid til at shoppe så meget rundt i butikkerne som man ønsker, er det heldigvis let at shoppe kjoler med et par klik med musen. Der findes mange online butikker hvor man let kan købe kjoler både lange og korte billige og dyre. Det sparer en for problemet med at få tid til at gå ud for at købe kjoler af deres størrelse, for dem den bedste løsning er at købe deres favorit kjole ved et klik på musen.
Disse online butikker har stort udvalg af kjoler til kvinder i alle størrelser samt et bredt udvalg i plus størrelse. Det sparer ikke kun en masse tid, men også det giver et bedre overblik på de forskellige kjoler.
Alt du skal gøre er at logge på en online butik og shop for din favorit kjole. Udover de mange forskellige i design, vil disse kjoler også tilbyde dig sort i størrelser, der ville passe din krop figur godt.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *