Hvor finder du de billigste reservedele?

marts 13, 2016 by Artikelmanden

Der er efterhånden et velkendt faktum, at det kan være en ganske omkostningstung affære at have en bil til rådighed i dagligdagen. En af mine gode venner har netop lavet en leasingaftale på en Mini Cooper, som samlet kommer til at stå ham i 4.000 kroner om måneden. Det hele starter med et startgebyr på 20.000, og herefter skal der betales 3.000 kroner om  måneden over leasingperiodens 3 års løbetid.

Deler man startgebyret ud over de 36 måneder og indregner forsikring og vægtafgift, så ender man rent faktisk omkring de 4K hver eneste måned, og så er der endda ikke brugt en krone på benzin. Selv ved moderat kørsel har man altså lynhurtigt brugt 4.500 kroner månedligt bare på at transportere sig rundt. Det er selvsagt en del ture med Uber man kan få til den pris.

Honda Civic Type R

Selv med det høje prisniveau er man ikke sikret imod yderligere udgifter, da man kan risikere at skulle betale et ekstrabeløb ved leasingperiodens udløb, hvis bilen ikke afleveres i en tilstrækkelig god stand. Lidt på samme måde som man skal efterlade en lejelejlighed man fraflytter i pæn stand, skal man også sikre at den leasede bil ikke er mere slidt ved tilbageleveringen end man kan forvente efter tre års brug.

Ovenstående til trods er leasingaftaler meget populære for tiden.

Blandt fordelene er naturligvis, at man hele tiden kan køre rundt i en meget ny bil. Hvis man indgår en ny leasingaftale hvert tredje år, så vil man aldrig opleve at skulle køre rundt i en 10 år gammel Honda Civic og skulle leve med at naboerne ser efter en og sladrer om ens smadrede bil. En sidebemærkning i den sammenhæng må være at det for ejere at gamle biler kan betale sig at søge på nettet efter steder man kan købe originale reservedele til sin bil i stedet for at betale skyhøje værkstedspriser. Specifikt for Honda-ejere fandt vi at AutoDele24.Com gør det rigtig godt med fair priser på reservedele, som eksempelvis et luftfilter. Er man mere til nye biler, kan man se på en 2015-MODEL AF HONDA CIVIC.

Ikke nok med at en ny bil typisk vil være mere velkørende, mere stabil og generelt lækrere at transportere sig rundt i. Der vil også være den væsentlige fordel, at man altid får den nyeste teknologi med i sin bil. De fleste af os kender nok den situation, at vi kørte rundt i en bil med kassebåndsafspiller i mange år efter at CD’en var blevet standard. Tilsvarende mange har oplevet at have CD-afspiller i bilen da man gik over til streaming fra smartphones, og de nye biler fik Bluetooth så man trådløst kunne styre musikken.

Til gengæld er der nogle væsentlige fordele ved leasing,som eksempelvis at leasingaftalen typisk inkluderer alle servicetjek og løbende påfyldning af sprinklervæske og i nogle tilfælde endda gratis skift fra vinterdæk til sommerdæk og omvendt.

Det kan for mange være en stor lettelse i hverdagen at vide, at der ikke kan opstå uventede udgifter til vedligeholdelse af bilen, som bestemt er tilfældet, hvis man vælger at købe sin bil, og beholder den mere end hvad der er dækket af garantien.

På den måde kan leasing altså ende med at være en, om end dyr, lettelse af dagligdagen.


1 kommentar

 1. savcili siger:

  Vi Udbetaler Danmarks Højeste

  Vi køber og afhenter din skrotbilpris hele landet, og udbetaler altid den højeste skrotpræmie. Så læs med her hvis … Skrotpræmie for din Bil.

  Vi Opkøber Alle Slags Biler, Uanset Mærke, Model eller Årgang skrot min bil, skrotpris, er det meget svært at få 5000kr, men vi udbetaler der omkring 100.000dkk skrotprisen er faldet virkelig meget, skrotning af bil skrot din bil nu,

  Skrot min bil husk af afmelde Få en gratis bilvurdering
  Vi køber din bil indenfor 24 timer Uanset Mærke, Stand, KM & Alder http://Www.autoskrotning.dk

Sorry, the comment form is closed at this time.