Innovative ure i et dansk design

oktober 22, 2013 by Lars KM

Skandinavisk design, og dansk i særdeleshed, er i udlandet kendt for flotte, ubrudte linier, minimalistiske udtryk og ofte et råt, uspoleret look, der leder ens tanker hen på Moder Natur. Ikke overraskende er danske designklassikere efterspurgte og eftertragtede over hele jordkloden, for danskerne kan noget med design, der er æstetisk at se på og samtidigt innovativt i dets funktion.

Noon Copenhagen – ure som ingen andre

Noon Copenhagen er ingen undtagelse. Noon er en jydsk virksomhed, der siden 2007 har forkælet danskerne med indbydende ure, der er lavet i de bedste materialer. Urene er i høj grad innovative, og virksomhedens motto ”not afraid to be different”, sætter en tyk dobbeltstreg under dette faktum. Faktisk har virksomheden siden 2007 fået patenteret over 15 forskellige elementer, der hver for sig er noget særligt, men sammen skaber de flotteste ure. Et af Noon Copenhagens kendetegn er bl.a. deres Noon Changer serie, der kan vise tiden på en helt ny måde. Urene har godt nok urvisere, men selv hvis man fjernede disse, ville uret kunne vise tiden. Hvordan er det muligt, spørger du sikkert, og jeg kan godt forstå, hvis du undres.

Funktionelt og farverigt

Noon ure er ofte kendetegnede ved den flerfarvede urskive. En Noon urskive består typisk af mellem 2 og 4 farvenuancer, der i farve og form komplimenterer hinanden. Farvenuancerne skifter placering i takt med klokkeslættet, hvilket giver et flot og farverigt look, der er yderst betagende. Denne patenterede funktion findes kun på Noons ure, og du er derfor sikker på, at du her får et ur, der i høj grad skiller sig ud fra dine venners.

Noon ure består ofte af flere forskellige farver, der er gennemgående for hele designet. Der er stort set altid en rød tråd uret igennem, og hvis en farve er brugt på urskiven, er det meget sandsynligt at den samme nuance optræder på remmen (fås i silikone, gummi, mesh, læder eller lænke) eller på urkassen. Dette styrker urets æstetik og gør det meget mere indbydende.

Noon Copenhagen er i dag at finde i over 18 lande verden rundt. Siden 2007 har virksomheden produceret over 50 kollektioner, hvor sprudlende farver og lækre mønstre er nogle af nøgleelementerne. Noon allierer sig med designere fra hele verden. Fra danske Henrik Sørig til et japansk designstudie, hvilket giver urene et minimalistisk og moderne islæt, der betager øjet. Noon producerer både herreure, dameure og børneure. Hvad enten du vil forkæle dig selv eller en du holder af, så er Noon Cph. et oplagt valg.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.