Virtuelle smykker

oktober 22, 2013 by smykker

Virtuelle smykker er et begreb de færreste kender til. De fleste forbinder virtualitet med computere og IT. Det er heller ikke helt ved siden af i denne sammenhæng.

Når der tales om virtuelle smykker er det nemlig i forbindelse med diverse 3D-programmer. Der er nemlig kommet gode designerprogrammer til computeren, der gør at diverse kunstnere og designere, har rigere mulighed for at udfolde sig.

Det kan være smykker, briller, ure etc., hvor designet spiller en stor rolle. Der er flere og flere guldsmede og designere, der er begyndt at få øjnene op for disse muligheder.

Det er nemlig en svær øvelse at forestille sig hvordan smykket kommer til at se ud. Det kan de forskellige 3D-programmer hjælpe med. Samtidig kan de give et præcist indblik i de hældninger og små detaljer, som der skal være i smykket.

Alt i alt, er det et rigtig godt supplement, som man kan få stor glæde af.

At designe smykker via 3D programmer

Det er ikke nødvendigvis nemt at designe via 3D programmer. Så har du ikke erfaring med at lave virtuelle smykker på computeren, skal du forvente en arbejdsindsats.

En arbejdsindsats, hvor du lærer programmet at kende og ikke mindst hvordan du griber hele denne arbejdsproces an. Netop derfor er det afgørende at du får fundet det rette program.

Det er ærgerligt at bruge 2 måneder på at lære et designerprogram godt, hvorefter begrænsninger eller mangler gør, du bliver nødt til at starte forfra med et nyt. Du kan læse om to af de bedre programmer på markedet nedenfor.

Udvalgte programmer for designere og guldsmede

Vision Numeric / 3Design

En af de førende programmer til det virtuelle designarbejde og med over 20 års erfaring af software til kunstnere, vil det være et fornuftigt valg. De har over 50.000 kunder på verdensplan.

Rhinoceros

Et 3D-program der på mange måder er skræddersyet til smykkemarkedet og behovene hos guldsmede og smykkedesignere. Du har frie rammer til at designe og udforske de mange muligheder. Du skal dog forvente en indlæringsproces, for at få fuld glæde af programmet.

Der er mange flere programmer på markedet, du kan benytte til at fremstille et virtuelt smykke. Hvad du bør vælge, afhænge meget af dine behov og budget. Der findes gratis muligheder og mere omkostningsfulde.

Men lad ikke prisen influere alt for meget, hvis et 3D-program kan gøre en markant forskel på din forretning.

Man kan også gå den nemme og hurtige vej, og købe smykker direkte fra butik og færdige.

http://www.trendy-smykke.dk/


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.