International Efterskole med efterskole rejser – Ranum Efterskole

april 28, 2015 by Jayken

Ranum Efterskole er beliggende i Nordjylland. Efterskolen bød velkommen til det første hold unge mennesker i 2004, ELevtallet var dengang 84.

Ranum Efterskole er idag en af landets største efterskoler. Vi er en boglig efterskole, og forventer at vores elever deltager aktivt i undervisningen, og afslutter året med folkeskolens prøver. Ranum Efterskole tilbyder niveauopdelt undervisning, og vi har 4 trin i 9. klasse og 5 trin i 10. klasse.

Ranum Efterskole har en klar international profil. Som det første college i Danmark kan vi tilbyde de unge mennesker at kombinere et år på efterskole  med en international uddannelse. I tråd med vores internationale profil, ønsker vi at uddanne de unge mennesker til verdensborgere. Efterskole rejser er derfor en vigtig del af skoleåret. Vi tilbyder således 3 rejser årligt, til rejsemål i hele verden. De unge mennesker er selv med til at bestemme og planlægge rejserne.Som det fremgår på vores hjemneside,er rejserne gået til et stort antal spændende lande. De spændende rejser rundt i hele verden,er en del af skolens værdigrundlag som en international efterskole. Rejserne har således direkte samnenhæng med resten af året på skolen.

På Ranum Efterskole tilbyder vi et enestående globalt studiemiljø. og en unik mulighed for at tage en internationalt anerkendt eksamen under efterskoleopholdet. Vi tilbyder 16 IGCSEs og 13 Advanced Levels som kan kombineres med mere end 60 forskellige profil- og valgfag. Valget er dit!.

Ranum Efterskole har ikke traditionelle linjefag, som man ellers kender det fra efterskoler. Istedet har vi et stort og spændende udvalg af profilfag, hvor de unge mennesker er med i et interesse-fællesskab på tværs af hele skolen. Ranum Efterskole har det største udvalg af profilfag,rejser og aktiviteter i hele landet. Vores profilfag for det kommende skoleår er: adventutr,alpinski,cheerleading,fit for life,fotosafari,dans,dykning,gastronomi,hardball,konditori,medie,musik,pilgrimsrejse,ridning,sejlads og dyk,street performance,water performance.

Alle vores spændende profilfag er udførligt beskrevet på vores hjemneside.Kig forbi!. På hjemnesiden kan man også finde links til de forskellige profilfags facebook sider.
Her vil interesserede,unge mennesker kunne få et indtryk af aktiviteterne og oplevelserne, på lige præcis det profilfag som de måtte finde allermest spændende.

På efterskolens hjemmeside,kan man også finde vores profilmagasiner.

Ranum Efterskole byder alle unge mennesker med lyst til at udfordre sig selv fagligt og personligt velkommen.
Vi har løbende åbent hus arrangementer,udover efterskolernes dag og efterskolernes aften, Se mere på vores hjemneside,eller kontakt os gerne.

Vi på Ranum Efterskole glæder os til at modtage endnu et hold skønne,unge mennesker til næste skoleår. Vi vil gøre vores yderste for, at også næste hold kommende verdensborgere får et uforglemmeligt efterskoleophold.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.