Kastberg Is

juni 17, 2014 by AlexanderOlsen

Vi kender alle følelsen af at have lyst til is, især om sommeren. Så tager man hen til den nærmeste forhandler og køber en billig is til 10kr. Men det giver ikke den rigtige oplevelse af hvordan god is smager. For at opleve den gode is skal man have is af høj kvalitet og først da kan man sige man har oplevet den gode is. Italiensk is af Kastberg is er af høj kvalitet og giver denne form for ekstra oplevelse som man får når man køber en god og velsmagene is. Oplevelsen er meget forskellig fra at købe de billige lav kvalitets is som man kan få ved hvert gadehjørne.

Kastberg Is laver is i god kvalitet. Kendetegnet for Kastberg Is er Italiensk is som er meget eftertragtet og det er lavet af de bedste råvarer af største kvalitet. I harmoni med den traditionsbestemte italienske ismagerkunst anvender Kastberg is lokalt frembragt økologisk mælk i frembringelsen af deres talrige smagsvarianter. Leverandørerne er nøje udvalgt, og det sikrer det gode kendetegn i det færdige produkt, der består af hjemmelavet italiensk is, frisk sorbet is og islagkager. Hvis råvarerne er i top, findes der ikke grænser for hvad Kastberg is kan fremtrylle af det. Mulighederne er endeløse, og især islagkagerne er en eminent dessert til alle aldre og begivenheder. Det er især hans nysgerrighed efter hele tiden at finde nye smage der holder ham engageret og det skaber en fornem vej til at finde de bedste og mest vellidte smagskombinationer.

Hans meget tætte samarbejde med Food Service Danmark gør hans muligheder for handel unikke. Samarbejdet består i at ismageren, Joachim, har fuld fokus på produktionen af is, mens Food Service Danmark står for leveringen og salget til de store engrosfirmaer. Mange restauranter, caféer og andre spisesteder der gerne vil have is af høj kvalitet på menu og dessertkortet vælger det velsmagende Kastberg Is. Det samme gælder for både små og store boder samt specialbutikker og andre der gerne vil sælge is af høj kvalitet og derfor gerne vil tilbyde kunderne noget helt specielt. Derfor opnår Kastberg is et stort salg til engros af italiensk is.

Historien bag Kastberg is, som er forholdsvist nyt, er interessant. Joachim Kastberg var i København på Ismageriet hvor han blev skolet. Efter 2 år følte han sig klar til at springe ud i erhvervslivet og startede derfor Kastberg Is i Silkeborg som i dag tilbyder den gode italienske is fra Kastberg Is.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *