Maler i Århus – Et grundigt malerarbejde

juni 17, 2014 by BTW200

Når du skal i gang med at male huset – indendørs eller udendørs – er det vigtigt med et grundigt forarbejde, inden du griber malingen an.

Uanset om huset skal males over på grund af flere års tobaksrygning, tilsodning fra mados eller bare for at give huset en opkvikker med nye farver, så er grundarbejdet noget af det vigtigste at give sig i kast med, inden du starter malerarbejdet.

Inden du maler

Tit er forarbejdet det mest tidskrævende, og folk har tendenser til at springe nogle af trinene over, for at få malerarbejdet overstået hurtigst muligt.

Malerfirmaet Totalentreprise har mange års erfaring inden for malerfaget – både til privat og erhverv, og hos maler Carsten Gehlert bliver intet sprunget over.

Det lønner sig med grundigt forarbejde

Typisk spænder man ben for sig selv ved at udføre arbejdet i forkert rækkefølge, eller ved at springe over, hvor gærdet er lavest. Malerfirmaet Totalentreprise ved, hvad der skal til, når et større malerarbejde skal sættes i gang.

Forberedelse før malerarbejde

For at få malingen til at hæfte ordentligt på væggene og sikre det pæneste resultat, er det afgørende at væggens overflade er vasket grundigt ned i grund- eller malerrens. Herefter skylles overfladerne af med en klud eller svamp skyllet op i rent vand. Herefter skal væggene tjekkes igennem for huller eller revner.

Er der tale om maling af loft, er det tit nødvendigt at sætte glasfilt på hele overfladen, hvis loftet er gammelt og krakkeleret.

Inden man får set sig om, har man brugt rigtig meget energi – tid man ikke havde forudset skulle bruges til blot forarbejde. Her begynder folk at sjuske, og det ender tit med – at resultatet ikke bliver godt.

Maler til en fair pris i Århus

Med mange års erfaring som maler ved Malerfirmaet Totalentreprise, hvad sådan et hus kræver af forarbejde – og hvad der tager tid. Med vægt på kvalitet og grundighed bliver ingen maleropgave løst halvt. Vores maler sætter altid kundens idéer og ønsker i centrum og tilbyder løsninger – skræddersyet efter kundens behov, til en absolut konkurrencedygtig pris.

Malerfirmaet Totalentreprise dækker Århus, men kører også gerne til Skanderborg og Viborg. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores hjemmeside eller kontakte os for et uforpligtende tilbud på tlf.: + 45 60 84 64 79.

Køb din maling online hos malerfirmaet

Du har også mulighed for at købe maling og pensler hos malerfirmaet Totalentreprise via hjemmesiden. Handlen foregår online, og vi står altid til rådighed til at hjælpe dig med spørgsmål eller rådgivning. Ved at købe malingen online på vores hjemmeside kan du spare op til 50% på maling og udstyr.

Har du en bestemt tone vægmaling, kan du blot oplyse os om farvekoden, så sender vi malingen til dig via Post Danmark. Fra vi sender til du modtager varerne, går der maksimalt 1-3 hverdage. Spar fragten ved køb over 500 kr. i vores webshop.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *