Ab-Wheel danskernes foretrukne fitnessredskab

juni 19, 2014 by kennethhede

De fleste har efterhånden hørt om eller set et ab-wheel, og de fleste bliver skræmte, da øvelserne ser ekstremt hårde ud. Men trods dette er ab-wheels blevet danskernes foretrukne hjemme-fitnessredskab på meget kort tid. Det er blevet moderne og trendy at træne med et ab-wheel, hvilket skyldes at resultaterne ses meget hurtigt.

Den danske sportsbutik Sportsway har det seneste stykke tid oplevet en kraftig stigning i salget af ab-wheels: “Vores salg af ab-wheels er pludselig begyndt at eksplodere. Vi har virkelig kunne mærke, at de fleste folk er blevet bekendte med hvad et ab-wheel er og hvordan de virker. Folk kontaktede os ofte og spurgte hvad det var og hvordan det fungerede. Dette sker meget sjældent nu, folk bestiller det uden at stille spørgsmål.”

Fitness revolutionen har de sidste par år ramt Danmark og medlemsantallet i landets fitnesscentre er eksploderet. Danmark er dog et travlt samfund med lange arbejdsdage hvor der ikke er meget fritid. Dette er måske grunden til at ab-wheels er blevet så populære. Med et ab-wheel kan man se resultater meget hurtigt, da man træner meget fokuseret på maven.

Peter Hansen fra Ab-wheel.dk mener at 10 minutter hver dag gør en stor forskel: “10 minutters træning med et ab-wheel hver dag kan gøre enorm forskel. Hvis man er vedholdende og får trænet hver dag, så vil man indenfor kort tid kunne se kraftige forbedringer i mavens muskulatur.”

Et ab-wheel går ind og arbejder specifikt med midtermaven, hvilket også er her man kan få nogle meget tydelige markeringer, altså et vaskebræt. Derfor er et ab-wheel et meget effektivt redskab hvis man vil opnå vaskebræt, især hvis man gerne vil opnå det indenfor kort tid. I og med at ab-wheelet går ind og ruller maven og træner midten af maven opnår man de fine buler på midtermaven.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men her er virkelig et træningsredskab, som gør en stor forskel på kort tid. Og hverken tid eller prisen er en undskyldning. 10 minutters træning hver dag gør en stor forskel, og prisen ligger på 100-200 kr. alt efter kvaliteten. Ab-wheels kan fås i meget billige men også meget dyre udgaver. De fleste ab-wheels er af god kvalitet og kan bruges mange gange, det kan dog ikke anbefales at bruge et meget billigt ab-wheel, da håndtagene skal kunne klare et meget stor modstant, især fordi at det skal arbejde mens det bliver udsat for det tunge tryk af overkroppen.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *