Kom i gang med WordPress – Det ultimative CMS og blog system

marts 19, 2012 by Lauge

Læs om brugen af WordPress og hvordan du får mere viden om systemet.

Du har helt sikkert hørt om WordPress CMS og blog system. Måske skal du til at vælge et CMS til din kommende hjemmeside, eller også har du allerede valgt at bruge WordPress men ved ikke helt hvordan du kommer i gang. Så det vil være godt for dig at tage et WordPress kursus, så du undgår at spilde din tid.

WordPress ud af pakken

Hvis du laver en grundinstallation af WordPress har du allerede alt hvad du skal bruge til en blog eller en hjemmeside. Der følger nogle gratis design temaer med, og de er helt fine til privat brug. Dog ville jeg nok installere et SEO plug-in så det er lettere at styre hvordan Google forstå ens hjemmeside og placere den i et søgeresultat.

Der er mange forskellige plug-ins på marked og absolut ikke alle er gode. Hvis du bare installere plug-ins uden at vide hvad det enkelte plug-in gør, så kan du hurtigt gøre din hjemmeside sløvere, mere åben for sikkerheds problemer m.v.

Så tænkt dig godt om inden du uden erfaring installere plug-ins og design temaer i WordPress. Faktisk skal du absolut ikke søge i Google efter “Free WordPress Themes”, mange gratis temaer er fulde af skadelig kode, så de enten skader din placering i Google og måske også de folk der besøger din hjemmeside.

WordPress for virksomheder

Mange små virksomheder kaster sig selv ud i brug af et CMS som WordPress. Det lyder jo nemt at opsætte og bruge, hvilket det jo også er hvis du ved hvad du laver, men mange fejler og bliver “straffet”.

Så hvis du er en virksomhed og ikke har det store budget. Så køb i det mindste et par timer hos et Webbureau som arbejder WordPress hver dag, og lad dem lave en sikker grundinstallering og hjælpe dig med at finde et godt tema og de plug-ins du skal bruge. det behøver ikke at koste en bondegård, få timers arbejde kan gøre det og du er sikkert på vej.

WordPress er for alle

I mine 16 år i web branchen vil jeg tro at WordPress ville være nok til 98% af alt jeg har lavet. Det gode er nemlig at du nemt kan skalere brugerfladen op eller ned, alt efter niveauet på brugeren af systemet og de behov der opstår. Det er nemt at udvikle nye typer til f.eks. en kalender, hvor de som skal oprette kalender emner, kun ser de felter de har behov for.

Held og lykke med brug af WordPress!


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *