Mobiltilbehør giver merværdi til din teknologi

januar 26, 2016 by Henrik Andersen

Der er rigtig mange danskere, der ejer en Smartphone, iPhone eller iPad, men langt de fleste kender til alt det mobiltilbehør, der kan gøre teknologien meget smartere, end det er i sig selv. Noget af det, der betyder mest i dag er nemlig, at man kan forbinde og strømline ens produkter og teknologi, man har derhjemme. Her får du en række bud på tilbehør til din mobil og tablet, som kan gøre det smartere ved at forbinde det til andet teknologi

Disse tre stykker tilbehør kan forbinde dit teknologi

Der er mange forskellige stykker tilbehør, der kan gøre det nemmere at bruge alt det teknologi, du har i hjemmet. Det mest smarte er de ting, der kan forbinde dit teknologi. Tre forskellige tilbehørsstykker, der er meget smarte, gør for eksempel disse ting:

  • Tilslut dit iPhone eller iPad til anlægget ved hjælp af bluetooth tilbehør
  • Tænd og sluk for lyset ved hjælp af din iPhone
  • Hold styr på varmen med din telefon

Hvordan virker dette mobiltilbehør?

Undrer du dig over, hvordan sådanne stykker teknologi virker, er det meget simpelt. Din mobiltelefon eller tablet kan koble sig til højtaleren gennem bluetooth. Derfor skal du blot tænde for højtalerne og for din telefon. Gå derefter ind under indstillinger i din iPhone, tablet eller SmartPhone og forbind de to.

Ved hjælp af en applikation til Apple-mobiler kan du også skrue op og ned for lyset i dit hjem. Det samme kan du gøre med varmen. Applikationen er ikke udkommet endnu, men du kan forvente, at den vil gøre det i starten af januar. Du skal dog være opmærksom på, at dine radiatorer og dine lamper skal være kompatible med denne form for tilbehør, hvis det skal fungere efter hensigten. Hvis ikke du gider at købe møbler, er det heldigvis meget andet teknologi, der kan gøre hjemmet en smule mere smart.

Opsummering

I takt med teknologien hvert år forbedres, vil vi i fremtiden se meget mere avanceret mobiltilbehør, der gør det muligt at udføre komplekse opgaver, på samme måde som med apps, der er udviklet til forskellige formål. Et eksempel er f.eks. sygehuse der benytter særligt udstyr til at måle patientens helbredstegn og indenfor medicinalindustrien. Der er altså ingen grænser for, hvordan mobiltilbehør og apps kan spille sammen, for at skabe en nemmere og mere praktisk hverdag for rigtig mange mennesker og brancher. Her er det kun fantasien der sætter grænser for hvad der er muligt.

Læs mere om mobiltilbehør og teknologi her


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.