Le Temps des Cerises lærredssneaker. Guldfeberen raser i skoskabet!

november 28, 2013 by pmc-spartoodk

Diamanter er muligvis kvindernes bedste ven, men vi siger heller ikke nej til guld… Giv din garderobe raffineret elegance med et par glitrende guldsko. De er perfekte til at pifte ethvert outfit op. Gå de gyldne tider i møde!

Det franske mærke Feiyue henter inspiration fra rejser over hele verden. Siden 2006, har mærket udviklet og udforsket nye markeder i harmoni med mærkets grundlæggende værdier. Topmodellen er stadig den lette lærredssneaker, inspireret af en traditionel stofsko fra Shanghai. Den klassiske kinesiske sko transformeres uden at miste den autentiske vintage-charme. En blid udvikling, der mikser fransk og international påvirkning. En vigtig del af udviklingen går på forbedring af kvaliteten: Den originale form moderniseres og materialerne udvælges med største omhu for at opnå en æstetisk og robust sko. Efter de mange ændringer lanceres den første kollektion i Frankrig i februar 2006. Derefter er Feiyue i konstant udvikling med variationer af det oprindelige koncept. Det kinesiske navn, Feiyue, betyder ”Flying Forward” eller ”Flyv mod nye horisonter”… Derfor er det ikke overraskende at designerne til stadighed præsenterer innovative modeller i nye farver og materialer. Teamet bag Feiyue er passionerede af urban kunst, musik og rejser, og bruger deres drømme og intuition i udviklingen af nye kollektioner, uden deciderede retningslinjer eller markedsundersøgelser. souvenirs, billeder, rejseindtryk m.m. beriger til stadighed mærkets universer. Denne åbne indstilling til verden og den konstante søgen efter nye former er tydelig i alle kreationerne.

Spanien forkæler dine tæer! Mærket Refresh, kommer direkte fra den iberiske halvø, og defineres ved en innovativ stil, der er nem at kombinere med den øvrige garderobe. Det er uundværlige modeller, som helt naturligt finder plads i skoskabet hos storbyboerne, der er på udkig efter et pænt look til en rimelig pris. Vær et skridt foran moden sammen med Refresh!

Zinda startede som et familieforetagende, men er siden nået langt. I dag eksporteres skoene til hele verden. Originalt design, førsteklasses materialer og kvalitetsproduktion: tre stærke kort der har gjort mærket til en international reference. I løbet af 50 år har Zinda etableret sig på markedet takket være enestående viden og viljen til innovation og nye koncepter. En innovativ kultur der gør det muligt at forny sortimentet ofte og altid være i takt, med tidens ånd.

Både far og søn har en sand passion for jeans, og det er dét, der kendetegner Le Temps des Cerises gennem over 20 år. Mærket forener på intelligent facon autentisk look og vintage ånd, med en række produkter, der ser naturligt ældede ud, helt i stil med tidsånden. En succesfuld kombination, og Le Temps des Cerises spænder i dag fra denim over andet tøj og lædervarer til sko og bestræber sig i dag på at klæde hele familien på.

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa

Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og hurtigt slog igennem som førende webshop med sko, lædervarer og tøj. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor fashionable damesko, elegante herresko og komfortable børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (diskrete ballerinaer, klassiske støvler, farverige sneakers, avantgarde-pumps, varme støvletter, trendy sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012: 150 millioner euros
  • Omsætning 2011: 100 millioner euros
  • Omsætning 2010: 50 millioner euros
  • Omsætning 2009: 30 millioner euros
  • Omsætning 2008: 15 millioner euros
  • Omsætning 2007: 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte

Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.